Εξώδικο μέσα από τη φυλακή έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη.

Να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως εάν προτίθεστε να αναλάβετε τη συντήρηση των τάφων των τέκνων μας, την αποπληρωμή των σχετικών με αυτούς οφειλών και την τοποθέτηση φωτογραφιών, διαφορετικά να προβείτε στην σχετική εξουσιοδότηση για τις συγκεκριμένες ενέργειες προς οποιαδήποτε από τα μέλη της οικογενείας μου, που θα αναλάβουν για λογαριασμό μου τις σχετικές φροντίδες.

Να πάψετε να χρησιμοποιείτε και να διαθέτετε σε τρίτους αναλυτικό λογαριασμό της σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας με αριθμό 69… που χρησιμοποιείτο αποκλειστικά από εμένα.

​Σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η κατηγορούμενη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας ζητάει από τον εν διαστάσει σύζυγό της τη συντήρηση των τάφων των παιδιών τους, τη μεταβίβαση του τηλεφωνικού αριθμού στο όνομα της αδερφής της, αλλά την παραλαβή οικοσκευών από το κοινό τους σπίτι.  

Να πάψετε να επιδίδεστε στην συστηματική διαρροή πληροφοριών που αφορούν την προσωπική μου ζωή.

Να προβείτε άμεσα στη μεταφορά του εν λόγω αριθμού – σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας στο όνομα της αδερφής μου, Δήμητρας Πισπιρίγκου.

Να προχωρήσετε στην κάλυψη της οφειλής που με βαρύνει αναφορικά με τη συσκευή κινητής τηλεφωνίας τύπου … που χρησιμοποιείτε, άλλως να παραδώσετε άμεσα τη συγκεκριμένη συσκευή σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς μου που θα την παραλάβει για λογαριασμό μου.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Να δηλώσετε εγγράφως εάν επιθυμείτε να αναλάβετε αντικείμενα από το κοινό μας νοικοκυριό και, σε θετική περίπτωση, να μου παραδώστε λίστα των συγκεκριμένων αντικειμένων, ώστε να νομιμοποιούνται στην παραλαβή των υπολοίπων , μέσω των μελών της οικογένειας μου που θα ενεργήσουν για λογαριασμό μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.