Ο Χρύσανθος (45) είναι ένας γκουρού αυτοβοήθειας που φτάνει στην Κλινική επειδή σε μία ομιλία του, δέχτηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφο μιας θαυμάστριάς του. Η γιατρός Αντιγόνη Πετροπούλου συνειδητοποιεί ότι η αδυναμία και η ωχρότητα που παρουσιάζει μπορεί να οφείλονται σε κάτι άλλο.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η Κλινική, το πρόβλημα υγείας του Σταμάτη (38) με τους έντονους πονοκεφάλους, προβληματίζει έντονα τους γιατρούς της κλινικής με τη ρίζα του κακού να βρίσκεται σε μια συνήθεια που έχει ο Σταμάτης.

Ο Τάκης (31), έχει έρθει στην κλινική για μετεγχειρητικό έλεγχο στο γόνατό του, έπειτα από ένα κάταγμα. Όμως μια επιπλοκή τον αναγκάζει να μείνει στην Κλινική με του γιατρούς να κάνουν τα πάντα για να τον συνεφέρουν.

«Η ΚΛΙΝΙΚΗ», από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00 φέρνει σε πρώτο πλάνο όλα όσα συμβαίνουν μέσα σε μία κλινική. Κάθε επεισόδιο αφηγείται τρία διαφορετικά περιστατικά, τα οποία είναι βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα.

Πρόκειται για μία scripted reality σειρά, η οποία, μέσα από τα μάτια γιατρών και νοσηλευτών, εστιάζει στο συναίσθημα και το δράμα, χωρίς, όμως, να λείπει το χιούμορ και οι στιγμές χαράς. Εδώ, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή με τις σκέψεις, αλλά και τα συναισθήματα όλων να παρεμβάλλονται στην εξιστόρηση με τη βοήθεια ενός αφηγητή.

Στην «ΚΛΙΝΙΚΗ», γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, αλλά δεν σηκώνουν ποτέ τα χέρια ψηλά. Ο σκοπός τους είναι να σώζουν ζωές, δίνοντας καθημερινές μάχες με σωματικές, ψυχιατρικές, γενετικές αλλά και εξαιρετικά σπάνιες ασθένειες.

Όλοι προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς, αλλά και στα δεδομένα της, συχνά, πολύπλοκης προσωπικής τους ζωής.

Το σενάριο, αλλά και τους διαλόγους της «ΚΛΙΝΙΚΗΣ» υπογράφουν απόφοιτοι της ΣΧΟΛΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ του ΑΝΤ1.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.