Δ. Παπάγου-Χολαργού: Στα δικαστήρια η υπόθεση κοπής του ιστορικού Ευκάλυπτου

Αίτηση Ακύρωσης και Αίτηση Αναστολής στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών κατέθεσαν δημότες του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, κατά της απόφασης κοπής του εμβληματικού ευκάλυπτου στο «Μ. Μαρσώ».

Αυτή η κίνηση έρχεται σε συνέχεια των διοικητικών ενστάσεων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, και δείχνει ότι οι δημότες είναι αποφασισμένοι να το φτάσουν μέχρι τέλους.

Η δικηγόρος που έχει αναλάβει το θέμα κα Μαίρη Χατζηστρατή έγραψε στην ομάδα “SOS για τα δέντρα της γειτονιάς μας”:

“Τη Δευτέρα στις 25 Ιουλίου 2022 κατέθεσα Αίτηση Ακύρωσης και Αίτηση Αναστολής με αίτημα προσωρινής διαταγής και προσωπικής ακρόασης, ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Αθηνών κατά της με αριθμό απόφαση 31/30.03.2022 δυνάμει της οποίας είχε αποφασιστεί κατά πλειοψηφία από το δημοτικό συμβούλιο, η κοπή του Ευκαλύπτου μας. Προς ενημέρωση όλων αυτών των ανθρώπων που με καλή την πίστη και την καλή τους καρδιάς είχαν προσυπογράψει όλες τις προσπάθειες του εξωδικαστικού τρόπου (μέσω των επιτροπών) δε χρησιμοποίησα τα ονόματα τους στους αιτούντες των ανωτέρω δικογράφων από σεβασμό της προσωπικής τους γαλήνης. Αλλά συνειδητά, αιτούντες είναι άνθρωποι που είχαν προσυπογράψει (άλλως νομικά δεν θα ήταν ορθό) αλλά είναι συνειδητοποιημένοι για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στο δύσκολο δικαστικό αγώνα που έπεται”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.