Παράλληλα, η Ντερίν αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Βολκάν, ενώ το αμαρτωλό μυστικό του Χαλούκ έρχεται στην επιφάνεια…

Άπιστος: Η Ασιγιά προσπαθεί να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την πρόσφατη θανάσιμη επίθεση που δέχθηκε, να διορθώσει τη ζημιά που προσπαθεί να της κάνει επαγγελματικά ο Βολκάν αλλά και να αντιμετωπίσει την προβληματική συμπεριφορά του Αλί.

Η Ασιγιά, μετά τη θανάσιμη απειλή που δέχεται μέσα στο σπίτι της, κάνει πολλά και διάφορα σενάρια. Ναι μεν υποψιάζεται ποιος θέλει να την τρομοκρατήσει, αλλά χρειάζεται την πολύτιμη βοήθεια της Νιλ, προκειμένου να το εξακριβώσει.

Την ίδια ώρα, καλείται να διορθώσει και τη ζημιά που προσπαθεί να της κάνει επαγγελματικά ο Βολκάν. Και για αυτό χρησιμοποιεί πάλι τον πεθερό του, τον Χαλούκ, ο οποίος καταφέρνει με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο να ανατρέψει την προσπάθεια του άντρα να στερήσει από την Ασιγιά τη θέση της στο νοσοκομείο, με τον Βολκάν να δείχνει την ενόχλησή του.

Αργότερα, ο Σελτζούκ συνειδητοποιεί ότι η Νιλ δεν τον αγαπά πραγματικά, όπως πίστευε, και το μόνο που θέλει είναι να αποσπάσει οπωσδήποτε την ομολογία του πως αυτός κρύβεται πίσω από την πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε η Ασιγιά.

Έξαλλος μαζί της, την καταδιώκει παντού για να της ζητήσει εξηγήσεις. Η Ασιγιά επεμβαίνει, ακόμη μία φορά, για να προστατεύσει τη Νιλ, βάζοντας, όμως, σε μεγάλο κίνδυνο τον ίδιο της τον εαυτό.

Στο μεταξύ, η Ντεριά μαθαίνει ότι ο Βολκάν όντως πλήρωσε τον Σελτζούκ για να τρομάξει την Ασιγιά και χάνει πάσα ιδέα για τον παιδικό της φίλο. Επιπλέον, πέρα από την Ντεριά, ο Χαλούκ μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια για τη μυστική συνεργασία των δύο αντρών και αποφασίζει να παρέμβει για να διακόψει οριστικά κάθε σχέση μεταξύ τους, ώστε να διασωθεί το όνομα της οικογένειάς τους.

Μπαχάρ και Ντέρια καταστρώνουν ένα μυστικό σχέδιο

Η Ασιγιά έρχεται αντιμέτωπη με τις διαστάσεις που έχει πάρει η προβληματική συμπεριφορά του γιου της, του Αλί. Όταν όμως προσπαθεί να διορθώσει τα προβλήματα για λογαριασμό του, ο Αλί θυμώνει μαζί της και ζητάει σε έντονο τόνο να μείνει στο σπίτι του πατέρα του.

Φυσικά, η Ντερίν, μετά την αιφνίδια απόφαση του Αλί να μετακομίσει μόνιμα στο σπίτι τους, βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία να πάρει το αγόρι με το μέρος της. Έτσι, ελπίζει πως ο Βολκάν δεν θα έχει πλέον κανέναν λόγο να επικοινωνεί με την πρώην σύζυγό του, την Ασιγιά.

Στο μεταξύ, ο Αλί είναι τόσο θυμωμένος με τη μητέρα του, που δεν μπορεί να καταλάβει ότι τον χρησιμοποιούν για να τον κρατήσουν μακριά από την Ασιγιά. 0 Βολκάν, από την πλευρά του, δεν νιώθει άνετα με όσα συμβαίνουν, αφού η Ασιγιά έχει την επιμέλεια του παιδιού τους και, όπως και να ’χει, πάντα θα είναι η μητέρα του.

Η Ασιγιά συνειδητοποιεί ότι χάνει τον γιο της και γίνεται ράκος, ενώ η Μπαχάρ και π Ντεριά αποφασίζουν να καταστρώσουν προσεκτικά ένα μυστικό σχέδιο για να τον κάνουν να ξαναγυρίσει άμεσα σε εκείνη.

Μία μέρα μετά, ο Αλί επιστρέφει στο σχολείο έτοιμος για μία καινούργια αρχή ύστερα από όλα τα λάθη του, όμως η καταπιεσμένη οργή του βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια με καταστροφικά αποτελέσματα.

Η Ασιγιά προσπαθεί να δώσει ξανά την κατάλληλη λύση, αλλά, αντί να εξομαλύνει την κατάσταση, τον σπρώχνει ακόμη πιο μακριά της. Πλέον, αισθάνεται πως έχει χάσει τη μάχη και τίποτα δεν την κρατάει πια σε αυτή την πόλη, σε αυτό το σπίτι, σε αυτή τη δουλειά.

Αφού κανείς δεν τη θέλει και ούτε τη χρειάζεται, θεωρεί ότι είναι καιρός να αποσυρθεί από το πεδίο, ώσπου να γιατρέψει τις πληγές της και να επιστρέφει. Λίγο καιρό μετά, λοιπόν, η ίδια ανακτά πλήρως τις δυνάμεις της και επιστρέφει στην πόλη για να παλέψει για τον Αλί.

Το πρώτο «χτύπημα» το φυλάει για την Ντερίν, η οποία, όταν έμαθε ότι ο Αλί θέλει να ζήσει στο σπίτι του πατέρα του, τον πήρε ύπουλα με το μέρος της. Το δεύτερο «χτύπημα» το φυλάει για τον Βολκάν, ο οποίος δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του, ακόμη μία φορά, και καταφέρνει να πλήξει με ανεπανόρθωτο τρόπο τη σχέση του με τον γιο του. Πολύ σύντομα, ο Αλί αποφασίζει να επιστρέφει στη μητέρα του και, όπως φαίνεται, εκείνη καταφέρνει να κερδίσει κι αυτή τη μάχη.

Χαλούκ και Γκιονούλ στα πρόθυρα του χωρισμού

Η Ντερίν, μετά την επιστροφή του Αλί στο σπίτι της μητέρας του, δεν είναι ακόμα έτοιμη να παραδώσει τα όπλα. Κάθε λεπτό της ημέρας ανησυχεί πως ο Βολκάν δεν έχει ξεπεράσει την πρώην σύζυγό του.

Όσο όμως προσπαθεί να τον ελέγξει, τόσο τον απομακρύνει από κοντά της, και το χειρότερο είναι πως οι αμφιβολίες της δεν απέχουν από την πραγματικότητα. Ο Βολκάν ακολουθεί τη συμβουλή του Σελτζούκ και επισκέπτεται απροειδοποίητα την Ασιγιά, προκειμένου να της αποκαλύψει τα συναισθήματά του.

Συγχρόνως, στο παρασκήνιο, μία αθέατη καταιγίδα παίρνει σιγά-σιγά σχήμα και απειλεί να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά της. Η τεράστια επαγγελματική επιτυχία του Βολκάν στο εξωτερικό αποδεικνύεται ένα ψέμα, ενώ το αμαρτωλό μυστικό του πεθερού του, του Χαλούκ, βγαίνει στην επιφάνεια και φτάνει στα αυτιά της συζύγου του, της Γκιονούλ.

Μετά τις αποκαλύψεις, το ζευγάρι φτάνει στα πρόθυρα του χωρισμού. Ταυτόχρονα, ένας φίλος από τα παλιά εμφανίζεται στη ζωή της Ασιγιά και την κάνει να χαμογελά ξανά ύστερα από πολύ καιρό. Κάτι που, φυσικά, πληροφορείται ο Βολκάν.

Εκείνος, ως συνήθως, δεν αντέχει καμία ανδρική παρουσία δίπλα στην πρώην σύζυγό του και κάνει ό,τι μπορεί για να τρομάξει τον φίλο της, χρησιμοποιώντας και πάλι ως δικαιολογία την εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση του γιου τους, του Αλί. Επιπλέον, ο Βολκάν αδιαφορεί για την Ντερίν και εκείνη απογοητευμένη αποφασίζει να τον εγκαταλείψει.

Λίγες μέρες μετά, ο Βολκάν συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί και νιώθει πως έχει χαθεί κάθε πηγή φωτός στη ζωή του, αφού η Ντερίν αρνείται να γυρίσει στο σπίτι τους και η Ασιγιά μοιάζει να τον έχει ξεπεράσει.

Αργότερα, η Ντερίν μαθαίνει τυχαία ότι η Ασιγιά δεν ήταν με τον Βολκάν στην Κωνσταντινούπολη και απαλλάσσεται επιτέλους από τις αμφιβολίες που τη βασάνιζαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ακόμα, όμως, δεν μπορεί να τον συγχωρήσει που ακολούθησε μέχρι εκεί την πρώην του, όσο κι αν ο Βολκάν προσπαθεί να δικαιολογήσει τις πράξεις του. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Χιτζράν κάνει μία δραματική αποκάλυψη στον Χαλούκ, ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα τον αναγκάσει να αλλάξει στάση.

Πηγή: MYTV

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.