Ο φαρμακοποιός δεν δίστασε να σχολιάσει την λάθος συνενόηση και τα όσα έκανε η Σταυρούλα λίγο πριν μπει στην κάλπη. «Για 12η φορά υποψήφιος και αυτή τη φορά με μεγάλο μπέρδεμα και μεγάλη έκπλήξη. Η Σταυρούλα έλεγε σε όλους μας να την ψηφίσουμε, δεν φοβάται και ήθελε να αποδείξει ότι δεν έχει πίσω πόρτες για να προχωρήσει στο Survivor. Μετά όμως συνεννοούμαστε σαν ομάδα να ψηφίσουμε οι δύο εμένα και οι δύο τον Στάθη. Αυτή ήταν η συμφωνία και εκεί ήταν ο λόγος μου διατηρώντας τον σε αυτήν ώστε να μην έχουμε ανάγκη σε ότι κι αν έκανε η τριάδα της άλλης ομάδας. Πηγαίνουμε στην κάλπη και η Σταυρούλα μας λέει λίγο πριν πως θα ψηφίσει ότι σκεφτεί εκείνη την ώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Survivor: Δυσαρεστημένος ο Μαρτίκας – Έντονες αντιδράσεις στην κάμερα

«Τον Σπύρο τον πείραξε πάρα πολύ που ψηφίστηκε, τα έχασε στο συμβούλιο και δεν ήξερε τι να πει. Ενώ τον είχα πιάσει από πριν και του είχα πει ότι με αυτά που κάνει, μιλώντας με τους άλλους, θα τον ψηφίσω. Τελικά λοιπόν μας την έφεραν και βγήκαμε εμείς οι χαζοί και αυτοί οι έξυπνοι», είπε με τη σειρά της, η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Δείτε το βίντεο παραπάνω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.