Η Φιντάν και η Τσιτσέκ τσακώνονται επειδή η Τσιτσέκ έδωσε φαγητό στη Μελέκ. Η Φιντάν χτυπάει την Τσιτσέκ πολύ άσχημα. Ο φρουρός επεμβαίνει και ρωτάει ποια ξεκίνησε τον καυγά.

Elif: Ο Μαχίρ θέλει να σώσει τη Μελέκ χωρίς να κινδυνέψει η μητέρα του

Τι θα δούμε σήμερα, 10 Ιουνίου στη σειρά, Elif; 

Η Μελέκ λέει πως η Φιντάν ευθύνεται αλλά όλες οι υπόλοιπες κρατούμενες λένε το αντίθετο. Μετά από αυτό το περιστατικό η Φιντάν είναι πολύ θυμωμένη με τη Μελέκ και την απειλεί. Η Τσιτσέκ μεταφέρεται στο αναρρωτήριο αλλά δεν λέει την αλήθεια, πως η Φιντάν ήταν αυτή που τη χτύπησε.

Η Γκαρίς είναι η νέα κρατούμενη του θαλάμου και σώζει τη ζωή της Μελέκ από τη Φιντάν, που προσπαθεί να τη σκοτώσει. Η δικηγόρος Φικρέτ Οβαλί δέχεται τελικά να αναλάβει την υπόθεση της Μελέκ και ο Μαχίρ είναι πολύ χαρούμενος αν και ανησυχεί για την αντίδραση της μητέρας του. Ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά είναι μπερδεμένοι με την υπόθεση της Μελέκ.

Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί η Μελέκ έκρυψε από όλους ότι η Ελίφ είναι κόρη της. Αποφασίζουν να ψάξουν και να μάθουν την αλήθεια. Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά είναι αποφασισμένοι να τιμωρήσουν τη Μελέκ για τα ψέματα και την απάτη της. Τα αδέλφια ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν πως η Μελέκ προσέλαβε μία από τις καλύτερες δικηγόρους της χώρας για να την υπερασπιστεί.

Η Κιγιμέτ ενημερώνεται και εκείνη για αυτή την τελευταία εξέλιξη και θυμώνει με τον Μαχίρ. Ο Μαχίρ από την άλλη θέλει να σώσει τη Μελέκ χωρίς να κινδυνέψει η μητέρα του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.