Αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερεε: «Το νούμερο 1 είναι με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Της ανήκει δικαιωματικά το νούμερο 1 του έργου μου. Δεν πειράζει που… βρεθήκαμε μακριά με την Άλκηστη. Αυτά είναι μέσα στη ζωή και γίνονται στις μακρόπνοες σχέσεις. Ο Θεός ξέρει πότε είναι σωστό να βρεθούμε ξανά. Εμένα δεν με στεναχώρησε προσωπικά. Με στεναχώρησε που αυτό που έκανε, της έκανε κακό. Αυτό που με πείραξε είναι ότι δεν με ρώτησε γι’ αυτό που έκανε. Γιατί ήμουν μέσα στο φορτηγό. Επομένως το να μην ξέρω ότι είμαι μέσα στο φορτηγό δεν είναι σωστό. Αν με ρωτούσε, θα της έλεγα να το κάνει, αλλά ενδεχομένως να της έλεγα και πως να το κάνει».

Σταμάτης Κραουνάκης: Η κόντρα του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη – Γιατί δεν μιλάνε ακόμα!

Και πρόσθεσε: «Εμένα δε μου άρεσε που δε με ρώτησε. Δε θα έλεγα «όχι», αλλά θα έλεγα «πως». Εκείνη την περίοδο ήμασταν στο pick των διαπραγματεύσεων για να κάνουμε τον αυτόνομο οργανισμό διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων την “ΕΔΕΜ”. Ήμουν εν βρασμώ. Είχα θυμό. Άλλωστε το εξώδικο τοιχοκολλήθηκε στο Μαξίμου και στον Δήμο. Δεν πήγε στην Άλκηστη. Τέλος. Εκείνη ξέρει πότε πρέπει να έρθει. Δε νιώθω ότι έχει φύγει ποτέ».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.