Ο Αστέρης θα υποβληθεί σε χειρουργείο αφού είναι συμβατός δότης κι έτσι η Αργυρώ να πάρει το νεφρό του.

Σασμός spoiler: Το ταξίδι στην Ιταλία και το μυστικό που ενώνει Αστέρη και Μαθιό

Σασμός spoiler: Με τον Αστέρη να προβαίνει σε μια κίνηση «θυσίας» για την Αργυρώ θα ρίξει αυλαία ο πρώτος κύκλος της σειράς.

Η Μαρίνα είναι η μόνη που αρχικά γνωρίζει ποιος είναι ο δότης και παρά την πρώτη αρνητική της αντίδραση, αντιλαμβανόμενη πως δεν έχει άλλη λύση, το δέχεται με την προϋπόθεση να μην το μάθει ποτέ η κόρη της.

Δεν θα είναι όμως και τόσο εύκολο καθώς πέρα από την επικινδυνότητα της κατάστασης, ο Αστέρης θα πρέπει να μεταβεί στην Αθήνα για το χειρουργείο κι έτσι πρέπει να βρει μια δικαιολογία προκειμένου να λείψει.

Ο Αστέρης λοιπόν θα αποκαλύψει στον Μαθιό τα σχέδιά του: «Θα πρέπει να πάω στην Αθήνα για το χειρουργείο της Αργυρώς και θέλω τη βοήθεια σου. θα πρέπει να λείψω κάποιες μέρες λόγω της επέμβασης. Σκέφτομαι να πούμε ότι θα πάμε στην Ιταλία για μια δουλειά, να δούμε ίσως κάποια μηχανήματα», του λέει.

Η αντίδραση του Μαθιού στην αρχή είναι αρνητική: «Το έχεις σκεφτεί αυτό που πας να κάνεις;», τον ρωτάει, όμως αφού τον βλέπει αποφασισμένο, συμφωνεί με το σχέδιό του: «Ασ’ το πάνω μου, θα το κανονίσω εγώ με τη μάνα, δεν θα καταλάβει πράμα», τον καθησυχάζει.

Έτσι το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή με τον Μαθιό να μην αποκαλύπτει την αλήθεια ούτε στη Βασιλική.

Τα δυο αδέρφια φεύγουν για την Αθηνά και ο Αστέρης νιώθει ανακουφισμένος ου θα καταφέρει να σώσει την Αργυρώ με το μυστικό να μένει ανάμεσα σε εκείνον, το Μαθιό και τη Μαρίνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.