“Τους βάζει να ψηφίζουν αδιαμαρτύρητα ό,τι απιθανότητα θέλει. Να περικόπτουν δικαιώματα εργαζόμενων. Να εγκρινουν με τη ψήφο τους παράνομες ρυθμίσεις. Τώρα τους μειώνει λέγοντας δημόσια ότι “κάνουν μόνο για τα πανηγύρια”. Κι αυτοί σιωπούν. Πηγαίνοντας ως πρόβατα στη σφαγή. Είναι οι βουλευτές της ΝΔ.
Και τι εννοώ με “σφαγή”; Αφού τους έχει χαρακτηρίσει όπως τους χαρακτήρισε ο ατάλαντος γόνος τώρα ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα: Πολλοί από τους νυν βουλευτές (20-25 σύμφωνα με πληροφορίες μου) θα μάθουν ότι δεν θα είναι υποψήφιοι την τελευταία στιγμη. Χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν.
Κι ανάμεσα τους θα είναι και μερικά…γνωστά ονόματα. Που θα τους έρθει κατακέφαλα ο αποκλεισμός — έστω κι αν προσφάτως προσπαθουν με συνεχείς αναρτησεις στα σόσιαλ να υπενθυμίσουν την ύπαρξη τους. Δεν νοιάζεται γι αυτά ο Μητς. Αλλά μόνο για το πως θα έχει “δικιά του” ΚΟμάδα.”

Νέα “βόμβα” Αντώναρου για 20 – 25 βουλευτές της ΝΔ σήμερα, που πηγαίνουν ως πρόβατα επί σφαγή … καθώς ψηφίζουν όλα τα αισχρά ν/σ της κυβέρνησης Μητσοτάκη χωρίς να ξέρουν ότι είναι ήδη κομμενοι από τα νέα ψηφοδέλτια τς ΝΔ για τις επόμενες εκλογές!

Πηγή: documentonews.gr

the FAQ team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.