Την ανεμελιά αλλά και τον Λουδοβικισμό (“το κράτος είμαι εγώ”) Μητσοτάκη, στηλιτεύει σκληρά με ιδαίτερα αιχμηρό σχόλιο ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κυρτσος!

Ο πρώην ευρωβουλευτης της ΝΔ και νυν του Renew Europe του Εμμ Μακρόν, αναφέρεται την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μετακινηθεί με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να πάει στην Καλαμάτα, επιλογή που προκάλεσε «ποταμό» αρνητικών σχολίων στο Twitter.

Ο Γιώργος Κύρτσος στην ανάρτησή του σχολιάζει το παράλογο της μετάβασης του πρωθυπουργού με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για να μιλήσει για τη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου και την πράσινη μετάβασης, παρομοιάζοντάς τον με «εκκρεμές μεταξύ γελοιότητας και επικινδυνότητας».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

«Κουραστικά αντιφατικός ο Μητσοτάκης. Πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην Καλαμάτα-διαδρομή 2 1/2 ωρών με αυτοκίνητο-για να μιλήσει για περιορισμό αερίων του θερμοκηπίου, πράσινη μετάβαση, αποτελεσματική διακυβέρνηση. Σαν εκκρεμές μεταξύ γελοιότητας και επικινδυνότητας».

Κουραστικά αντιφατικός ο Μητσοτάκης.
Πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην Καλαμάτα-διαδρομή 2 1/2 ωρών με αυτοκίνητο-
για να μιλήσει για περιορισμό αερίων του θερμοκηπίου,
πράσινη μετάβαση,
αποτελεσματική διακυβέρνηση.
Σαν εκκρεμές μεταξύ γελοιότητας και επικίνδυνότητας.
— Γιώργος Κύρτσος (@GiorgosKyrtsos) June 17, 2022

Πηγή: avgi.gr

the FAQ team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.