“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο Αδριανούπολεως και τον Δήμο Ορεστιάδας για τη φιλοξενία τους και την εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσαν. Ειδικότερα θα ήθελα να συγχαρώ τους συνομιλητές μου, τον κ. Δημήτρη Κιηγμά (φιλόλογο, ιστορικό ερευνητή, συγγραφέα και πρόεδρος του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Αδριανουπόλεως) τον κ. Δημήτρη Καραμπατζιάκη (πρώην Κεντρικό Σταθμάρχη του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ν. Ορεστιάδας), τη συντονίστρια της εκδήλωσης κα Βέρα Μαυρίδου (Διευθύντρια της ΟΡΤ ΤV), την κα Ζαχαρούλα Πέπη (Γενική Γραμματέα του Δήμου Ορεστιάδας), τον καθηγητή κ. Σπύρο Γαλατσίδα (Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών και Γεωπονίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης), τον καθηγητή κ. Χρήστο Χατζησαββίδη (Πρόεδρο του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης), τον κ. Ιάσονα Ζώρζο (Ιστορικό Αρχείο του Ο.Σ.Ε.), τον κ. Χρήστο Ορμανλίδη (πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορεστιάδας), τον κ. Ιωάννη Παναγιωτόπουλο (Ταξίαρχο – Διοικητή της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΡΙΜΙΝΙ» ), τον κ. Ιωάννη Σπανό (Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Ορεστιάδας) και τον κ. Πασχάλη Μαυρίδη (Πρόεδρο του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Ορεστιάδας και Περιφέρειας).

Φυσικά θα ήθελα και τους 110 εκπαιδευτικούς, σιδηροδρομικούς, φίλους, πρώην συναδέλφους, φίλους του σιδηροδρόμους και λάτρεις της Ιστορίας και του Πολιτισμού που μου έκαναν την τιμή να παρευβρίσκονται στην εκδήλωση αυτή και να τιμήσουμε μαζί τα 150 χρόνια του Φιλεκπαιδευτικού Σύλλογου Αδριανουπόλεως και του Σιδηροδρόμου στον Έβρο.Το ταξίδι στις ράγες της Ιστορίας συνεχίζεται…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.