Ο αριθμός πινακίδας του αυτοκινήτου σου, με βάση την Αριθμολογία, μπορεί να δείξει, αν ταξιδεύεις πολύ ή αν το αυτοκίνητό σου έχει μόνο επαγγελματική χρήση. Αν σου φέρνει γούρι, ακόμα και την οδηγική σου συμπεριφορά και το πώς είσαι πίσω από το τιμόνι.

Μπορούμε να μαντέψουμε πώς οδηγείς από τον αριθμό πινακίδας του αυτοκινήτου σου!

Κι όμως δεν είναι τυχαίος!

Αρχικά, να δεις κάθε αριθμό στην πινακίδα χωριστά και να τον αξιολογήσεις. Ας υποθέσουμε ότι ο αριθμός σου είναι το 8325. Θα κοιτάξεις την σημασία του 8, του 3, του 2 και του 5 και θα καταλήξεις σ’ ένα γενικό συμπέρασμα.

Δεύτερον, μπορείς να προσθέσεις τους αριθμούς της πινακίδας και να τους ανάγεις σ’ ένα μονοψήφιο αριθμό. Δηλαδή 8325-> 8+3+2+5= 11+7=18=9.

Εδώ λοιπόν είναι μερικές ερμηνείες για το τι μπορεί να σημαίνουν οι αριθμοί στην πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σου:

Εάν το 1 εμπεριέχεται ή είναι το αποτέλεσμα της αναγωγής σε μονοψήφιο αριθμό, συμβολίζει ότι μάλλον είσαι ένας μη συνεργάσιμος οδηγός. Υπάρχουν πάρα πολλές συλλήψεις για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για υπέρβαση ορίου ταχύτητας ή παραβίαση φωτεινού σηματοδότη από ανθρώπους που έχουν αυτόν τον αριθμό. Το μόνο καλό είναι ότι, έχοντας το 1 στην πινακίδα σου, δε κολλάς στην κίνηση.

Θετικά Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο για οχήματα της κυβέρνησης, της αστυνομίας, ασθενοφόρα ή πυροσβεστικά.Αρνητικά χαρακτηριστικά: Φαίνεται ότι είσαι ριψοκίνδυνος.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.