Η παρουσιάστρια δήλωσε πως καταλαβαίνει την Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς έχει περάσει τα ίδια στο παρελθόν.

Η Πετρουτσέλι «κατακεραύνωσε» την Μαλέσκου: «Χάνει το δίκιο της, βάζει συνέχεια λάδι στη φωτιά»

Μάλιστα λίγο αργότερα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και Θανάσης Πάτρας διαφώνησαν για την συμπεριφορά της να χρησιμοποιεί τον τηλεοπτικού αέρα για να απαντά σε όσους μιλούν αρνητικά για εκείνη.

«Ανθρώπινα την καταλαβαίνω και τη νιώθω. Η κοπέλα έχει ακούσει τα χίλια μύρια. Αυτό που εμένα δεν μου αρέσει είναι ότι υπάρχει μία στήλη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου που απαντάει σε όλα όσα της καταλογίζουν. Είναι μία πολύ όμορφη, ταλαντούχα, μορφωμένη κοπέλα και θα τη βρει την άκρη της. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάθεται και απαντάει σε όλους όσοι συζητούν για εκείνη. Τελεία» ανέφερε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Στη συνέχει πήρε τον λόγο η Ελεονώρα Μελέτη:«Δεν μου αρέσει να γίνομαι αυτοαναφορική, αλλά θα κάνω μία εικασία. Έχω υπάρξει στη θέση της Ιωάννας, είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο που δεν έχει την πείρα να διαχειριστεί έναν τέτοιο όγκο δημοσιότητας, να διαχειριστεί μία τέτοια κατάσταση. Την καταλαβαίνω και τη δικαιολογώ απόλυτα. Σας θυμίζω ότι είχα κάνει κι εγώ ένα τέτοιο ξέσπασμα παλιότερα από το σπίτι μου, που ήμουν άρρωστη. Μου θυμίζει πολύ εκείνη την περίοδο η Ιωάννα, γι’ αυτό εγώ την καταλαβαίνω και τη στηρίζω. Έχω υπάρξει στη θέση της. Είναι πολύ δύσκολο και πολύ σκληρό».

Και η Φλορίντα πρόσθεσε:«Δεν μπορεί να απαντάει από το Instagram που κάποια της έστειλε ένα κακοπροαίρετο μήνυμα μέχρι τον Βαγγέλη Περρή και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο… Η υπερβολική χρήση του τηλεοπτικού αέρα σε προσωπικά θέματα θεωρώ ότι είναι λάθος. Εκεί το χάνει το δίκιο της. (…) Βάζει συνέχεια λάδι στη φωτιά».

Με τη σειρά του, ο Θανάσης Πάτρας είπε μεταξύ άλλων:«Αν δεν μπορεί τον τηλεοπτικό αέρα, ας κάνει κάτι άλλο. Δεν χρησιμοποιούμε τον τηλεοπτικό αέρα για να λύνουμε τα προβλήματά μας».

Διαβάστε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.