Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία καταγγέλλει πως μία κυβέρνηση με τόσα χρέη είναι μία ευάλωτη κυβέρνηση, αφού δεν νομοθετεί για το δημόσιο συμφέρον, αλλά για το συμφέρον των πιστωτών της INTIME/ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία καταθέτει τροπολογία ώστε όλοι οι υπόχρεοι να δηλώνουν στο πόθεν έσχες όχι μόνο το ύψος των δανείων τους, αλλά και την πορεία τους. Τις ρυθμίσεις, δηλαδή, που έχουν γίνει με τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα», διαμηνύει ο Νάσος Ηλιόπουλος, σε on camera δήλωσή του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μάλιστα, καταγγέλλει πως μία κυβέρνηση με τόσα χρέη είναι μία ευάλωτη κυβέρνηση, αφού δεν νομοθετεί για το δημόσιο συμφέρον, αλλά για το συμφέρον των πιστωτών της.

«Ο κ. Μητσοτάκης χρωστά 1,3 εκατ. ευρώ και μαζί με τους υπουργούς του έχουν συνολικά χρέη 12,7 εκατ. ευρώ, τα οποία κανείς δεν ξέρει πώς εξυπηρετούνται. Ενώ το κόμμα τους χρωστά περισσότερα από 350 εκατ. ευρώ που δεν θα ξεπληρωθούν ποτέ και κάθε χρόνο αυξάνονται», υπογραμμίζει στη δήλωσή του.

Ακολουθεί πλήρης η δήλωση Ηλιόπουλου:

«Η υποβολή πόθεν έσχες για ακόμη μία φορά ελέγχει μόνο το έσχες και όχι το πόθεν.

Το ίδιο, εξάλλου, πόθεν έσχες υποτίθεται ότι υπέβαλε και ελεγχόταν κάθε χρόνο και ο Γιώργος Τράγκας. Και ξαφνικά τώρα όλοι έχουν πέσει από τα σύννεφα.

Ο κ. Μητσοτάκης χρωστά 1,3 εκατ. ευρώ και μαζί με τους υπουργούς του έχουν συνολικά χρέη 12,7 εκατ. ευρώ, τα οποία κανείς δεν ξέρει πώς εξυπηρετούνται. Ενώ το κόμμα τους χρωστά περισσότερα από 350 εκατ. ευρώ που δεν θα ξεπληρωθούν ποτέ και κάθε χρόνο αυξάνονται.

Μία κυβέρνηση με τόσα χρέη είναι μία ευάλωτη κυβέρνηση. Δεν νομοθετεί για το δημόσιο συμφέρον αλλά για το συμφέρον των πιστωτών της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ καταθέτει τροπολογία ώστε όλοι οι υπόχρεοι να δηλώνουν στο πόθεν έσχες όχι μόνο το ύψος των δανείων τους, αλλά και την πορεία τους. Τις ρυθμίσεις δηλαδή που έχουν γίνει με τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα.

Είναι μείζον ζήτημα διαφάνειας και Δημοκρατίας. Δεν γίνεται οι πολίτες να χάνουν τον ύπνο τους ή ακόμα και το σπίτι τους για χρέη λίγων χιλιάδων ευρώ και κανείς να μην γνωρίζει πώς ρυθμίζονται τα χρέη των πολιτικών και δη αυτών που κυβερνούν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.