Κάποιοι γονείς είναι αρκετά αυστηροί. Θέλουν τα παιδιά τους να έχουν πειθαρχία, να ακούν τους γονείς τους και προφανώς τους δασκάλους τους και τους μεγαλύτερους και να μην είναι κακομαθημένα και με άσχημο χαρακτήρα. Κάποιοι άλλοι γονείς όμως, δεν μπορούν να χαλάσουν κανένα χατίρι στα καμάρια τους, με αποτέλεσμα να τα κάνουν τόσο κακομαθημένα που να δημιουργούν προβλήματα και να διαμορφώνουν έναν δύσκολο και απαιτητικό χαρακτήρα.

Δύο ζώδια που κακομαθαίνουν τα παιδιά τους και δυο που ξέρουν να τους «βάζουν φρένο»

Δεν είναι όλοι οι γονείς το ίδιο ανεκτικοί και ελαστικοί με τα παιδιά τους.

Είναι δυνατόν ποτέ η Παρθένος να μεγαλώσει κακομαθημένα παιδιά; Ως γονιός, το ζώδιο αυτό είναι αρκετά αυστηρό, θέτει κανόνες και θέλει να έχει παιδιά τα οποία θα ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν θα παρεκτρέπονται. Η Παρθένος έχει την απαίτηση να έχουν άψογη συμπεριφορά και να είναι υπάκουα. Δεν θέλει να της αντιμιλάνε ή να την αμφισβητούν. Δεν ανέχεται πολλά πολλά… Δεν μπορεί το παιδί με το κλάμα του να την τουμπάρει…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.