Η σκηνή στην οποία συμμετείχε ο παρουσιαστής, είναι μια που απαιτούσε πολλούς κομπάρσους και ο Γιώργος Λιάγκας είχε βρεθεί στην Κρήτη λόγω του ρεπορτάζ της τότε πρωινής εκπομπής και βρήκε την ευκαιρία όχι να πάρει μόνο μια γεύση από τα γυρίσματα αλλά και να συμμετέχει.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πρώτη φορά ότι έχει παίξει στο Νησί: «Το ξέρετε πως έχω παίξει στο Νησί; Η πρώτη μας εκπομπή που κάναμε στο Mega ήταν με καλεσμένους του δυο πρωταγωνιστές του Νησιού.»!

Γιώργος Λιάγκας: Αυτή είναι η σκηνή από το Νησί που συμμετείχε

Και τόνισε: «H πρεμιέρα μας ουσιαστικά ήταν με την Λέχου και τον Μάινα. Εγώ είχα πάει και είχα μείνει 5 ημέρες κάτω στην Κρήτη και μίλησα με όλους τους συμμετέχοντες στο Νησί. Εκεί ήταν ο Παπαδουλάκης και σε ένα από τα ρεπορτάζ που είχα κάνει με μεταμφίεζαν σε λεπρό οι αδερφοί Αλαχούζοι που είχαν ειδικά εφέ. Κάποια στιγμή είμαι εγώ λεπρός, δεν αναγνωρίζομαι και μου λέει ο Παπαδουλάκης να βάλω μια κάπα και να μπω μέσα σαν λεπρός. Και μπήκα σε ένα γύρισμα.»!

Και κατέληξε λέγοντας για τη συμμετοχή του: «Δεν φαίνομαι, αλλά ένα πλάνο πρέπει να υπάρχει. Άρα έχω συμμετάσχει και εγώ στο ιστορικό Νησί»!

Η σκηνή στην οποία συμμετείχε ήταν όταν η Γιούλικα Σκαφιδά ως Μαρία, συμμετέχει σε ένα θεατρικό στην Σπιναλόγκα και οι κάτοικοι την παρακολουθούν.

Στην εν λόγω σκηνή χρειάζονταν πολλούς κομπάρσους και ο παρουσιαστής συμμετείχε σαν λεπρός. Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.