Οι κριτές ανακοίνωσαν ότι για να μείνουν στον διαγωνισμό έπρεπε να δημιουργήσουν ένα πιστό αντίγραφο του πιάτου που έφερε ο καλεσμένος, Νίκος Θωμάς.

MasterChef: Η μαγειρική δοκιμασία που δυσκόλεψε τους παίκτες

MasterChef: Οι παίκτες έπρεπε να είναι συγκεντωμένοι ώστε να καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Ο τελικός πλησιάζει και οι δοκιμασίες γίνονται όλο ένα και πιο δύσκολες. Στο χθεσινό (9/5) επεισόδιο ο Νίκος Μπέρκας, ο Δημήτρης Ταϊρίδης και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, είχαν τα χειρότερα πιάτα και έτσι βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Έτσι λοιπόν, τα νέα δεν ήταν ευχάριστα, αφού κλήθηκαν να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Καλεσμένος chef, σε αυτή τη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, ήταν ο Food and Beverage Manager του MasterChef, Νίκος Θωμάς, ο οποίος έφερε ένα πιάτο που απαιτούσε μαγειρική αντίληψη, ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και συγκέντρωση στη συνταγή.

Και οι τρεις υποψήφιοι είχαν εμπειρία στις δοκιμασίες αποχώρησης και γνώριζαν καλά πως μια στιγμή απροσεξίας μπορούσε να αποβεί μοιραία για την παραμονή τους και πως έπρεπε να αφήσουν πίσω τους την κακή ψυχολογία και να μαγειρέψουν με καθαρό μυαλό.

Οι παίκτες φόρεσαν μαύρες ποδιές και με άγχος πήραν θέση για να υπερασπιστούν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.