Ο Πιπερόπουλος είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα γύρω από το θάνατο του Φλοριάν. Ο Χρύσανθος συζητά με τη Διώνη σχετικά με τη φιλοξενία της και η Πελαγία προφασίζεται πως έχει ραντεβού με πελάτισσες προκειμένου να αποφύγει τη Σούλα.

Σε ξένα χέρια: Ο αστυνόμος επικοινωνεί με την Τόνια για τη σωρό του Φλοριάν

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (4/5) επεισόδιο.

Η Σκορδίλω λέει στον Φεγκούδη πως θα του δώσει τις μετοχές την ώρα που η Σαλώμη ψαρεύει τον Πιπερόπουλο για να δει αν έχει συναντηθεί με τη Σκορδίλω.

Ο αστυνόμος επικοινωνεί με την Τόνια για τη σωρό του Φλοριάν και λίγο αργότερα συναντιέται με τη Μαριτίνα η οποία έχει βάλει στο μάτι τα προσωπικά αντικείμενα του νεκρού.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο…

Ο Μάνος ανησυχεί μήπως η Διώνη προδώσει την εμπλοκή του στην απαγωγή της Μαριτίνας. Νιώθοντας προδομένη από τον Πιπερόπουλο, η Διώνη αποφασίζει να κάνει θεαματική –και τραυματική – έξοδο.

Η Πελαγία πασχίζει να μην αποκαλυφθεί το μυστικό στη Σούλα, ενώ η Ντάντω προσπαθεί να μετριάσει τον ενθουσιασμό του Μάνου, ο οποίος είναι ασυγκράτητος μετά τα τελευταία νέα. Και όλα αυτά, ενώ ο Φεγκούδης προσπαθεί να σώσει την εταιρεία του.

Διαβάστε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.