Περιοχές της Θεσσαλονίκης θα μείνουν σήμερα χωρίς ρεύμα και νερό, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των ΔΕΔΔΗΕ και ΕΥΑΘ αντίστοιχα.

ΠροηγούμενοΘεσσαλονίκη: Στην Πολίχνη σήμερα ο Τσίπρας

Στο Δήμο Βόλβης θα υπάρξει διακοπή ρεύματος από τις 9.30 έως τις 13.30 και συγκεκριμένα στην Ολυμπιάδα και τον Σταυρό, ενώ για την ύδρευση θα υπάρξουν προβλήματα στην ανατολική Θεσσαλονίκη και στη Νεάπολη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΕΥΑΘ:

«Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 11/5/2022, από τις 9:00 έως τις 12:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής διακλάδωσης αγωγού Φ80 στη οδό Παπαναστασίου 63, του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Παπαναστασίου – Κλεάνθους – Καρακάση – Καρολίδου καθώς και στις παρακείμενες οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 11 Μαϊου 2022 από 09:00 έως 13:00 θα πραγματοποιηθεί σύνδεση νέου αγωγού Φ110 με υφιστάμενο δίκτυο, στη συμβολή των οδών Ηπείρου με Ιωαννίνων του Δήμου Νεάπολης – Συκεών και Θεσσαλονίκης. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Ηπείρου – Ιωαννίνων – Μπιζανίου – Ποσειδώνος – Μαραθώνος καθώς και τις παρακείμενες σε αυτές οδούς, του Δήμου Νεάπολης – Συκεών και Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.