“Η αυτοδύναμη Ελλάδα χρειάζεται αυτοδύναμες κυβερνήσεις και το χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τιμόνι”, δήλωσε μιλώντας στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

ΠροηγούμενοΗ σοβαρή παχυσαρκία μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του κορωνοϊού

Συνέχισε δηλαδή στη γραμμή που χάραξε ο ίδιος ο πρωθυπουργός κηρύσσοντας χθες την έναρξη των εργασιών του γαλάζιου συνεδρίου και λέγοντας ευθέως αυτό που ο κ. Μητσοτάκης απλώς υπονόησε, όταν είχε δηλώσει πως θα είναι εδώ και στο μέλλον.

Ο κ. Πιερρακάκης ως ένα στέλεχος προερχόμενος από το χώρο του ΠΑΣΟΚ απευθύνθηκε ιδίως στους κεντρώους ψηφοφόρους, τους οποίους διεκδικεί πίσω το ΚΙΝΑΛ, υποστηρίζοντας ότι τα σενάρια συγκυβέρνησης δεν είναι τα ιδανικά για τη χώρα.

Κάλεσε λοιπόν όλους: “Να υποσχεθούμε ότι δε θα επιτρέψουμε να κυβερνήσει την Ελλάδα η ακυβερνησία, μέσα από κόμματα και ομάδες που θα συναινέσουν στην ακυβερνησία. Εργαζόμαστε να μην γυρίσουμε στο χθες”.

Ο κ. Πιερρακάκης αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με την ψηφιοποίηση υπηρεσιών του δημοσίου και τις ψηφιακές συναλλαγές των πολιτών με το κράτος.

“Υλοποιήσαμε το όραμα του πρωθυπουργού, γκρεμίσαμε τα εσωτερικά τείχη του κράτους, βελτιώσαμε την καθημερινότητα των πολιτών και τώρα 1.400 υπηρεσίες εξυπηρετούν ψηφιακά. Παραλάβαμε μία χώρα με κάτω από εννέα εκατομμύρια ψηφιακές συναλλαγές και πέρυσι είχαμε 567 εκατομμύρια συναλλαγές”, σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αναφερόμενος στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.