Καθώς συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, βγαίνουν νέα στοιχεία από καταθέσεις γιατρών.

Νέες καταθέσεις γιατρών από το νοσοκομείο «Ελπίδα» και από τις ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» φέρνει στο φως το ρεπορτάζ του mega, σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που βγαίνουν στη δημοσιότητα, πλέον ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις πέντε ιατρών και εργαζομένων στο νοσηλευτικό προσωπικό των εν λόγω νοσοκομείων, για τον θάνατο της Μαλένας τον Απρίλιο του 2019.

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η Μαλένα δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια, κατέθεσαν γιατροί

Πλέον, προκύπτουν νέα στοιχεία από τις καταθέσεις, καθώς οι γιατροί στο «Ελπίδα» έχουν καταθέσει ότι η Μαλένα δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια και πως ο θάνατός της ήταν αιφνίδιος. Χαρακτηριστικά ανέφεραν πως δεν παρουσίασε συμπτώματα ικτέρου, ούτε αναπνευστικά ή συγχυτικά φαινόμενα, και πως δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τον θάνατό του.

Καθυστερημένη ενημέρωση για τη Μαλένα είχαν οι γιατροί από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με καταθέσεις

Οι γιατροί που έσπευσαν από τη ΜΕΘ για να κάνουν την ανάνηψη είπαν ότι το παιδί ήταν μελανιασμένο και ότι δεν υπήρχε ουσιαστικά λειτουργία του πνεύμονα ώστε να βοηθηθεί αναπνευστικά. Τέλος, επεσήμαναν ότι υπήρξε καθυστερημένη ενημέρωση από τη μητέρα, τη Ρούλα Πισπιρίγκου, προς τους γιατρούς του «Ελπίδα» και πως όταν έφτασαν το παιδί ήταν ήδη σχεδόν νεκρό και ήταν ήδη πάρα πολύ αργά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.