Σε ολική ανάπλαση στα γήπεδα μπάσκετ της περιοχής προχώρησε ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, τα οποία παραδόθηκαν στους δημότες σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

ΠροηγούμενοΘεσσαλονίκη: Street Food Festival 2022 με πολλή μουσική – Το πρόγραμμα

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και Νέας Γενιάς με την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, ανακατασκευάστηκαν με ίδιους πόρους και  δόθηκαν στους δημότες:

το γήπεδο μπάσκετ  «Κερκίδος»  (στις οδούς Ελπίδος και Κερκίδος)το γήπεδο μπάσκετ της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλήο υπαίθριος χώρος με καλλισθενικά όργανα γυμναστικής στην οδό Κ. ΚαραμανλήΔύο γήπεδα μπάσκετ στην περιοχή της Διαλογής

Οι παρεμβάσεις αφορούν στην:

αντικατάσταση του κατεστραμμένου λόγω παλαιότητας ασφαλτοτάπητα, ο οποίος σε ορισμένες περιπτώσεις είχε υποστεί βαθιές ρηγματώσεις και ήταν επικίνδυνοςεπίστρωση με ειδικό ελαστικοσυνθετικό τάπητα, ο οποίος προστατεύει σημαντικά από τραυματισμούςαντικατάσταση των μπασκετώνβάψιμο και διαγράμμιση των γηπέδωνενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού

Όσον αφορά στο γήπεδο της οδού Καραμανλή στο Ελευθέριο Κορδελιό  τοποθετήθηκαν επιπλέον κάδοι απορριμμάτων και παγκάκια μέσα στον πολυχώρο άθλησης και υπολείπεται η επιδιόρθωση της περίφραξης και η συμπλήρωση με υπαίθρια όργανα άσκησης στον υπόλοιπο χώρο.

“Στόχος μας είναι η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, στις οποίες καθημερινά γυμνάζονται και ψυχαγωγούνται οι συμπολίτες μας. Η βελτίωση των ανοικτών γηπέδων της πόλης μας συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς με στόχο οι δημότες μας να αθλούνται σε σύγχρονες, λειτουργικές και ασφαλείς εγκαταστάσεις. Φροντίζοντας για τις συνθήκες άθλησης κοινού και συλλόγων φροντίζουμε για την υγεία, την ευεξία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και αυτό για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτο. Είμαι χαρούμενος γιατί όλα προχωρούν βάσει του αρχικού σχεδιασμού, και στο πλαίσιο αυτό αξιοποιούμε όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες και πόρους για να ολοκληρώνουμε μικρά και μεγάλα έργα” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και πρόσθεσε: “Με σχέδιο και πολλή δουλειά κατορθώνουμε να ξεπερνάμε γραφειοκρατικά και άλλα εμπόδια. Συνεχίζουμε και απαντάμε με έργα”.

Δείτε φωτογραφίες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.