Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, 10:03 πμ

Εκτός από τις αναμενόμενες αποχωρήσεις (εδώ)… Τα θέματα στο OPEN είναι πολλά και ανοιχτά… Κυρίως όμως αυτό που χαρακτηρίζει την κατάσταση είναι η θολούρα! Το τοπίο – με λίγα λόγια, είναι θολό! Υπάρχουν σε εκκρεμότητα συζητήσεις για την πώληση του σταθμού… Αν και όσο πλησιάζουν οι εκλογές, αυτό το ενδεχόμενο μοιάζει να απομακρύνεται. Την ίδια ώρα όμως το ταμείο είναι άδειο. Δεν φαίνεται να πέφτουν χρήματα για πρόγραμμα, και χωρίς budget, δεν γίνονται θαύματα! Πώς το έλεγαν οι παλιοί; Έλλειψη χρημάτων στάση εμπορίου!

Παρόλα αυτά διαρρέεται ότι το μεγάλο αφεντικό αν και έχει να εμφανιστεί στο κανάλι δυόμισι σχεδόν χρόνια, ασχολείται… Με ποιον τρόπο αναρωτιέται κανείς; Και η απάντηση που παίρνει είναι ότι ενημερώνεται, μαθαίνει τα νέα του σταθμού, και διαβάζει ό,τι γράφεται! Ασχολίαστο! Μάλιστα συμπληρώνουν ότι τις τελικές αποφάσεις για τα πρόσωπα του νέου προγράμματος θα τις πάρει ο ίδιος. Ξεχνώντας ότι έτσι όπως το λένε αδειάζουν τον Λάτσιο! Μικρό το κακό, άλλωστε το ίδιο κάνουν και οι υπόλοιποι καναλάρχες ή τουλάχιστον οι περισσότεροι! Η μοναδική διαφορά είναι ότι αυτοί το κάνουν δια ζώσης και όχι εξ αποστάσεως!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.