Τελικά η τύχη είναι με το μέρος τους. Η Λερναία Ύδρα είναι γνωστή του Θωμά και μάλιστα έχουν και καλή σχέση. Η Αλίκη ζηλεύει τη «Βουλάρα» και ο Θωμάς την πείθει να αφήσει τις δύο γυναίκες σχεδόν μισοτιμής. Όλα λοιπόν βαίνουν καλώς για όλους… Εκτός απ’ τον Σωτήρη.

Άσε μας ρε μαμά: Η Όλγα και η Τζοβάνα συνεχίζουν να βασανίζουν τους δύο απαγωγείς

Άσε μας ρε μαμά: Στο σημερινό επεισόδιο (10/5), όσο η Όλγα και η Τζοβάνα συνεχίζουν να βασανίζουν τους δύο απαγωγείς, οι υπόλοιποι παλεύουν να συνέλθουν από το σοκ και να βρουν κάποια λύση.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Άσε μας ρε μαμά είδαμε…

Ο Σωτήρης αποκαλύπτει ότι η Τζοβάνα και η Όλγα απήχθησαν εξαιτίας του και τώρα οι Ταβουλαραίοι πρέπει να βρουν εβδομήντα χιλιάρικα ρευστό για να τις σώσουν χωρίς επ’ ουδενί να καλέσουν την αστυνομία… Όταν όμως ο Δημήτρης μαθαίνει τυχαία για την απαγωγή, προτείνει να ζητήσουν βοήθεια απ’ το βαρύ πυροβολικό: τον Θωμά! Αυτό που δεν φαντάζεται κανείς είναι ότι την ίδια στιγμή η Τζοβάνα και η Όλγα έχουν το δικό τους σχέδιο σωτηρίας από τους απαγωγείς… σπάζοντάς τους τα νεύρα με μεγάλη επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.