Νέο “δώρο” Μητσοτάκη στα ιδιωτικά συμφέροντα! Εκτός τα διαγνωστικά κέντρα από τις δομές που πρέπει να εμβολιαστούν υποχρεωτικά οι εργαζόμενοι

Νέο “δώρο” Μητσοτάκη στα ιδιωτικά συμφέροντα! Εκτός τα διαγνωστικά κέντρα από τις δομές που πρέπει να εμβολιαστούν υποχρεωτικά οι εργαζόμενοι

Εκτός από την επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων που άνοιξε διάπλατα η κυβέρνηση, με τις “νομοτεχνικές βελτιώσεις” που έφερε στην σχετική τροπολογία του Υπουργείου Υγείας κάνει και ένα “απρόσμενο δώρο” στους ιδιώτες που έχουν διαγνωστικά κέντρα.

Και αυτό γιατί στις εν λόγω “νομοτεχνικές βελτιώσεις” περιλαμβάνεται και μία ακόμα αλλαγή που πέρασε μάλλον στα “ψιλά”. Αναφέρει συγκεκριμένα η υπ’ αριθμόν 10. νομοτεχνική βελτίωση:

Στην παρ.2 του άρθρου 2 της υπ’αριθμόν 999/84 21.07.2021 τροπολογίας του Υπουργείου Υγείας, μετά τη φράση “μονάδες νοσηλείας”, η φράση “διαγνωστικά κέντρα” αντικαθίσταται από τη φράση “Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας”

Ο αν.υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Βουλή, ανακοίνωσε την ένταξη των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ στο προσωπικό για το οποίο θα ισχύσει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Αυτό ωστόσο που δεν αναφέρθηκε σαφώς είναι ότι εντάχθηκαν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ και ταυτόχρονα εξαιρέθηκαν, σύμφωνα με την επίμαχη νομοτεχνική βελτίωση, οι εργαζόμενοι στα διαγνωστικά κέντρα!

Άλλο ένα “δώρο” στα ιδιωτικά συμφέροντα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη…

the FAQ team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.