“Χαστούκι” Αντώναρου σε Πέτσα για το ταξίδι Κυριάκου: Πιο πολλά ερωτήματα γεννούν όσα προσπάθησε να μας πλασάρει ως δήθεν πειστικές εξηγήσεις ο κατ’ εξακολουθησιν αδέξιος κυβερνητικός εκπρόσωπος

Πολιτική

Ερωτά λοιπόν ένας μπερδεμένος ( αλλα και ενημερωμένος) πολίτης 1.Εφόσον ο πρωθυπουργός πήγε στην Παρο/Αντίπαρο στο πλαίσιο των καθηκόντων του (επίδοση διαβατηριου στον ηθοποιό Τομ Χανκς) γιατι δεν πήγε με ελικόπτερο; 2. Αφου πάλι έκρινε ότι επρεπε να πάει με πτήση της γραμμης (όπως λένε ότι και έκανε) γιατί την Κυριακή δεν πήρε πάλι μια απο τις τουλάχιστον τρεις πτήσεις γραμμης που θα τον έφερναν ΕΓΚΑΙΡΩΣ στην Αθήνα Αθήνα απο όπου θα μπορούσε με χρονική άνεση να μεταβεί με το υπηρεσ. αυτοκίνητο στην Επίδαυρο;

Καταπέλτης για τις δήθεν εξηγήσεις που προσπάθησε να δώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε σαν να ήταν προσωπικά του ταξί στρατιωτικά ελικόπτερα, αναφέροντας ότι “η χρήση των μέσων αυτών κρίνει και την εκπροσώπηση του θεσμού και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιεί, κάθε φορά ο ένοικος του Μ. Μαξίμου, με βάσει τη ψήφο των πολιτών” ήταν σε ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Συγκεκριμένα ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει ότι με τα “όσα προσπάθησε να μας πλασάρει ως δήθεν πειστικές εξηγήσεις κατ’ εξακολουθησιν αδέξιος κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις μετακινήσεις του πρωθυπουργού το Σαββατοκυριακό πιο πολλά ερωτηματα γεννούν παρα δικαιολογημενες απορίες λύνουν“, ενώ καταλήγει στο συμπέρασμα ότι “όταν προσπαθείς να μαζέψεις τα ασυμάζευτα, τα κάνεις περισσότερ μπάχαλο”.

Aναλυτικά η ανάρτηση Αντώναρου:

Οσα προσπάθησε να μας πλασάρει ως δήθεν πειστικές εξηγήσεις ο κατ’ εξακολουθησιν αδέξιος κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις μετακινήσεις του πρωθυπουργού το Σαββατοκυριακό πιο πολλά ερωτηματα γεννούν παρα δικαιολογημενες απορίες λύνουν.

Μπερδεμένα ε; Πράγματι.

Συμπέρασμα: Οταν προσπαθείς να μαζεψεις τα ασυμάζευτα, τα κάνεις ακόμη περισσότερο μπάχαλο.

ΥΓ. Υπάρχουν και κανα δυό άλλα ερωτήματα — οχι ασημαντα — που θα τεθούν όταν κι αν προκύψει λόγος…

the FAQ team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *