Εξώδικο στέλνει ο Κώστας Βαξεβάνης στον Άδωνι Γεωργιάδη για διασπορά fake news σε τηλεόραση και Twitter – Αν δεν ανασκευάσει θα καταθέσει αγωγή

Lifestyle Ελλάδα

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα από το documentonews.gr :

Τις τελευταίες δύο ημέρες ο Άδωνης Γεωργιάδης επιδίδεται σε ένα πρωτοφανές κρεσέντο διασποράς fake news, με στόχο τη δολοφονία προσωπικότητας του Κώστα Βαξεβάνη.

Φυσικά, η επίθεση, που μόνο σε εν ενεργεία υπουργό δεν αρμόζει, δεν έμεινε αναπάντητη. Έτσι, ο Κώστας Βαξεβάνης, μέσω του δικηγόρου, Γιάννη Απατσίδη, απέστειλε εξώδικο στον Άδωνη Γεωργιάδη ζητώντας του να επανορθώσει άμεσα για όσα κακώς και αναληθώς έχει πει στους τηλεοπτικούς σταθμούς και γράψει στο Twitter. Σε περίπτωση που ο κ. Γεωργιάδης δεν ανασκευάσει τα ψέματα, θα κατατεθεί αγωγή.

Οι ψευδείς και προσβλητικές αναρτήσεις του Άδωνη Γεωργιάδη είναι οι εξής:

«Ο Κώστας Βαξεβάνης οφείλει να απαντήσει εάν αυτό που κατέθεσε ο κ. Καλογρίτσας στο Δικαστήριο ισχύει ή όχι. Δηλαδή, ότι από τα 3.000.000€ που με την μεσολάβηση του Νίκου Παππά, πήρε από την CCC, τα 2.500.000€ τελικά τα έδωσε για να ιδρυθεί η εφημερίδα Documento. Ισχύει;».

«Αγαπητέ ως καλός ρεπόρτερ λοιπόν που λες ότι είσαι και ως νυν ιδιοκτήτης του Documento, δεν οφείλεις να ψάξεις από που μπήκαν τα λεφτά της εφημερίδος που τελικά αγόρασες; Διότι αν μπήκαν από εκεί που κατέθεσε ο Καλογρίτσας καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ένα «μικρό» προβληματάκι…».

Αναλυτικά το εξώδικο:

the FAQ team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *