Το όνειρο της ΝΔ περιέγραψε με δύο κουβέντες η Βούλτεψη: Να ησυχάσουνε λίγο, να κάνουν αναστολή αντιπολίτευσης! (vid)

Πολιτική

Από καρδιάς μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Δ.Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, έχοντας απέναντί της τον Γ.Βαρεμένο από το ΣΥΡΙΖΑ.

“Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για όλο τον κόσμο άρα και για την Ελλάδα. Ε, ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει μία αντιπολίτευση πρέπει κάπως να ανασυγκροτηθεί και να δει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά θέματα, λιγότερο ξερωγώ δευτερεύοντα” είπε η Σοφία Βούλτεψη.

“Δεν είναι σοβαρό θέμα η οικονομική καταστροφή;” τη ρώτησε η M.Αναστασοπούλου για να απαντήσει η βουλευτής της ΝΔ “μα η οικονομική καταστροφή δεν είναι για την Ελλάδα”.

Στη συνέχεια, αναφέρει χαρακτηριστικά “Θέλω να πω κάτι γενικότερο γιατί με το ΣΥΡΙΖΑ δεν βγάζεις άκρη, θελω να πω ότι αυτή τη στιγμή….“, “αξιωματική αντιπολίτευση είναι” της θυμίζει η Μ.Αναστασοπούλου, “δεν βγάζεις άκρη τώρα, αξιωματική-ξεαξιωματική δεν βγάζεις άκρη” ανταπαντά η Βούλτεψη και σιγοντάρει και ο Δ.Οικονόμου “δεν βγάζεις άκρη σου λέει ρε παιδί μου γενικότερα”.

Συνεχίζει η Σ.Βούλτεψη “να ησυχάσουνε λίγο, να κάνουνε αναστολή αντιπολίτευσης, και μετά μέσα στην κρίση βγαίνεις με τους εθελοντές σου έξω, βοηθάς και παίρνεις ένα κομμάτι της επιτυχίας“(;;;;).

Ολόκληρο το βίντεο στην σελίδα του ΣΚΑΙ εδώ, μετά το 2.34.50′ και 2.45.20′

the FAQ team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *