Ο άνθρωπος που είχε στο “στόχαστρο” τον Πολάκη, τραυματίστηκε από τα ΜΑΤ του Μητσοτάκη! Επεισόδια στο ΥΠΟΙΚ, τραυματίας ο Μιχάλης Γιαννακός της ΠΟΕΔΗΝ

Οικονομία Πολιτική

Ο Μιχάλης Γιαννακός επικεφαλής της ΠΟΕΔΗν, που όλο το προηγούμενο διάστημα είχε ανοίξει σκληρή “κόντρα” με τον πρώην αν Υπ Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος βρισκόταν μονίμως στο “στόχαστρο” των επικρίσεων της ηγεσίας της ΠΟΕΔΗΝ, τραυματίστηκε στο κεφάλι σε επεισόδια έξω από το Υπ Οικονομικών στο Σύνταγμα…

Πιο συγκεκριμένα επεισόδια εκτυλίχθηκαν το πρωί της 30 Ιουνίου, έξω από το υπουργείο Οικονομικών, στη διάρκεια διαμαρτυρίας εργαζομένων Ομοσπονδιών και Εργατικών Συνδικάτων, για την ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά, όπου και τραυματίστηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Αναλυτικότερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία έχει προκηρύξει για σήμερα, Τρίτη, τετράωρη στάση εργασίας, με αίτημα την ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα. Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει τα εξής: «Ζητάμε την ένταξή μας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στις εισφορές και στην αναγνώριση του ασφαλιστικού βίου. Η Επιτροπή που έχει συσταθεί στο υπουργείο Εργασίας έχει ως αντικείμενο την συνέχιση χορήγησης Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, για το οποίο ζητάμε διπλασιασμό και επέκταση στις άλλες ειδικότητες»

Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει, επίσης, ότι «δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται οι εργαζόμενοι του ιδίου φορέα, ιδίων επαγγελμάτων, με διαφορετικό ασφαλιστικό τρόπο. Όσοι προέρχονται από ασφαλιστικό φορέα το Δημόσιο δεν είναι ενταγμένοι στα ΒΑΕ και όσοι προέρχονται από ασφαλιστικό φορέα το ΙΚΑ είναι ενταγμένοι»

Πηγή: ethnos.gr
Φωτογραφίες: Eurokinissi

the FAQ team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *