Ψηφιακό σκίτσο για το Audi A3 Cabriolet

Αυτοκίνητο

Περιμένοντας την Audi να ανακοινώσει την παρουσίαση του νέου A3 Cabrio κάποια στιγμή μέσα στο 2020, έχουμε την πρώτη σοβαρή υποψηφιότητα «πετυχημένου» ψηφιακού σκίτσου που προβλέπει το πώς θα είναι στην πραγματικότητα το μοντέλο.

Το ψηφιακό σκίτσο που έχουμε εδώ και που αντικειμενικά είναι πολύ επιτυχημένο σχετικά με τις λεπτομέρειές του, είναι της SRK Designs και «αλιεύθηκε» από το Youtube, όπου η πρόβλεψη για την επόμενη γενιά του ανοιχτού μοντέλου της Audi, μοιάζει να ενσαρκώνεται ιδανικά και με μεγάλη ακρίβεια. Με βάση το νέο Audi A3 που μόλις πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκε επισήμως, το Cabrio συνολικά θα αναβαθμίσει την γκάμα των εκδόσεων της τρέχουσας γενιάς του μοντέλου.

Για το συγκεκριμένο σκίτσο χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία που συναντώνται και στις παλαιότερες εκδοχές του ανοιχτού Α3. Η πραγματική εκδοχή του μοντέλου αναμένεται να εμφανιστεί επισήμως προς τα τέλη του έτους που διανύουμε και σε ότι αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, θα περιμένουμε να δούμε το ίδιο line up εκδόσεων κινητήρα με αυτό της κλειστής έκδοσης του Α3.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *