Το Ford Bronco σε ψηφιακή εκδοχή ST

Αυτοκίνητο Ελλάδα Κόσμος

Αν και η Ford δεν έχει εκφράσει ακόμα την πρόθεση να παρουσιάσει μια γρήγορη έκδοση ST για το αναμενόμενο νέο Bronco αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την δημιουργία μιας ψηφιακής αποτύπωσης μιας πιθανής τέτοιας εκδοχής του διάσημου στις ΗΠΑ, μεσαίου SUV.

Στην άλλη πλευρά του ατλαντικού το κοινό περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία την πρεμιέρα του νέου Ford Bronco, του SUV με το εξαιρετικά βαρύ όνομα καθώς μιλάμε για ένα από τα πιο διάσημα τζιπ στην ιστορία της αμερικάνικης αγοράς. Η παρουσίασή του αναμενόταν μέσα στο Μάρτιο όμως οι δραματικές παγκόσμιες εξελίξεις φαίνεται πως ανάγκασαν στην αναβολή της.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως ακόμα η Ford έχει δώσει ελάχιστα στοιχεία σχετικά με το νέο μοντέλο με αποτέλεσμα ακόμα οι συζητήσεις σχετικά με την εμφάνισή του να βασίζονται σε υποθέσεις οι οποίες προέρχονται από κάποιες κατασκοπευτικές φωτογραφίες των καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων κατά τις δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου. Ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει την φαντασία αρκετών καλλιτεχνών και έτσι η ιστοσελίδα Motor 1 δημοσίευσε μια ψηφιακή απεικόνιση του Bronco στην επικρατέστερη έως σήμερα εκδοχή του με την διαφορά πως η συγκεκριμένη δημιουργία απεικονίζει την γρήγορη έκδοση ST.

Το θέμα είναι πως η Ford δεν έχει αποκαλύψει έως τώρα κανένα σχέδιο που να υποστηρίζει το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας τέτοιας έκδοσης. Το Bronco δεν θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα πλαίσια των SUV καθώς θα έχει έναν πιο έντονο εκτός δρόμου χαρακτήρα ώστε να κοντράρει το Jeep Wrangler. Θα είναι λοιπόν κάπως παράδοξο την ίδια στιγμή να δούμε μια έκδοση ST η οποία εστιάζει περισσότερο στις επιδόσεις στην άσφαλτο. Από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Ford έχει πλέον εδραιώσει και ένα ακόμα όνομα που συνδυάζει τις επιδόσεις με έναν πιο σκληροτράχηλο και ενθουσιώδη εκτός δρόμου προφίλ. Μιλάμε βέβαια για τις εκδόσεις Raptor των δημοφιλών pick-up F150 και Ranger οπότε δεν θα πρέπει να αποκλείουμε την πιθανότητα αυτό το όνομα να περάσει και στα πιο καθαρόαιμα εκτός δρόμου SUV της εταιρίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *