Σχεδίασαν spider από ένα… Skoda Scala

Αυτοκίνητο

Εδώ και αρκετούς μήνες, 20 μαθητευόμενοι εργάζονται σκληρά στο πλαίσιο ενός προγράμματος κατασκευής μαθητικού αυτοκινήτου.

Ενδιαφέρον προκαλεί ένα project που θέλει το γνώριμο Scala να φέρει χαρακτηριστικά ενός spider. Αξίζει να σημειωθεί ότι καθόλη τη διάρκεια του project, τα “αυριανά ταλέντα” έχουν πλήρη υποστήριξη από έμπειρους μηχανικούς και σχεδιαστές, οι οποίοι προέρχονται από τα κεντρικά της Skoda.

Οι μαθητευόμενοι χρησιμοποίησαν το Skoda Scala, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 2018. Οι φοιτητές εξέφρασαν την επιθυμία τους να κάνουν πιο σαφείς τις γραμμές του μοντέλου και να τονίσουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική του οχήματος. Σε αυτό βοήθησε πολύ η επίστεψή τους στο κέντρο σχεδίασης της τσέχικης εταιρείας, ενώ το ξεχωριστό όχημα θα παρουσιαστεί επίσημα τον Ιούνιο του 2020, αφού βέβαια “βαφτιστεί”. Ο ενθουσιασμός και ο επαγγελματισμός των σπουδαστών δεν έμεινε απαρατήρητος από τους ειδικούς της Skoda, που συνεργάστηκαν μαζί τους και οι τελευταίοι δεν έκρυψαν την έκπληξή τους για τα πρώτα σκίτσα που δημιούργήθηκαν.

Η κατασκευή ενός αυτοκινήτου από τα “χέρια” σπουδαστών αποτελεί ένα ετήσιο πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε από το 2014. Σε αυτή την εκδήλωση αναδεικνύονται πολλά ταλέντα και υψηλή δημιουργικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *