Κύπελλο Ελλάδας: Έκτακτα μέτρα για τον τελικό στο Ηράκλειο!

Αθλητικά Ελλάδα

ΑΕΚ και Προμηθέας Πάτρας θα “μονομαχήσουν” στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για το τρόπαιο του 2020 και στο Ηράκλειο της Κρήτης ανακοινώθηκαν έκτακτα μέτρα για την περιφρούρηση του αγώνα.

Κι αυτό γιατί η έδρα του θα είναι τα “Δύο Αοράκι”, με την αστυνομία του Νομού να ενημερώνει για την εφαρμογή έκτακτων μέτρων από την τροχαία, για την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 14:00 έως 23:00 την Κυριακή 16/02/2020, στην περιοχή ΒΙ.ΠΕ. του Δήμου Ηρακλείου στο τμήμα της Οδού Γ’ από την συμβολή της με την οδό Θ’ έως την συμβολή της με την οδό Μ. Καράτζη και σε όλες τις κάθετες με αυτήν οδούς (Θ, Η και Ζ) στα τμήματα τους από την οδό Β’ έως την οδό Γ’.

Επιπλέον, τις ίδιες ως άνω ώρες, δεν θα επιτρέπεται η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων στην περιοχή ΒΙ.ΠΕ. του Δήμου Ηρακλείου στο τμήμα της Οδού Γ’ από την συμβολή της με την οδό Η’ έως την συμβολή της με την οδό Ζ’.

Εξαιρούνται τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (Αστυνομίας – Πυροσβεστικής Υπηρεσίας – ΕΚΑΒ κλπ), τα λεωφορεία μεταφοράς των μαθητών, καθώς και τα οχήματα που εκ των γεγονότων θα απαιτηθεί να διέλθουν των ως άνω οδών και θα κινηθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις του Επικεφαλής των μέτρων Τροχαίας (συνεργείο τηλεοπτικών μεταδόσεων – λεωφορεία ομάδων – οχήματα κατόχων διαπιστεύσεων της ΕΟΚ κλπ).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφεύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες που διεξάγονται οι αγώνες, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Πηγή: cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *