Δευτερολογία Μητσοτάκη: Εχετε μείνει στο 2014 -Κάνετε αντιπολίτευση με τα μαγκάλια

Πολιτική

Δευτερολογία Μητσοτάκη: Εχετε μείνει στο 2014 -Κάνετε αντιπολίτευση με τα μαγκάλια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση στη Βουλή για τα εργασιακά και στο βήμα βρίσκεται για τη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε τη δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας «έφυγε η κρίση από τη χώρα αλλά μείνατε εσείς με τη δική σας εσωτερική κρίση». Χαρακτηριστικά είπε ακόμα «δεν είστε στο εδώ και τώρα, είστε στο εκεί και τότε, στο 2014» αναφορικά με τις αναρτήσεις του Αλέξη Τσίπρα για λιποθυμίες παιδιών.

Είστε στο εκεί και τότε, δηλαδή στο 2014. επιστρέφετε στην αντιπολίτευση με τα μαγκάλια Ήσασταν κυβέρνηση και οι πολίτες σας έστειλαν στην αντιπολίτευση Δεν μάθατε και πολλά Είστε σε αναζήτηση ταυτότητας με ένα λόγο ξεπερασμένο από τα γεγονότα δεν ξέρω αν μπορείτε να υπάρξετε χωρίς κάποια κρίση αν έχετε λόγο ύπαρξης στην Ελλάδα που επιστρέφει στην κανονικότητα έφυγε η κρίση από τη χώρα αλλά μείνατε εσείς με τη δική σας εσωτερική κρίση

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός σχολίασε τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τους εργαζομένους στις τράπεζες. «Ενδιαφέρεστε για τις τράπεζες που εσείς τις κλείσατε, κόπτεστε για τους εργαζομένους σε αυτές όταν η 3η ανακεφαλαιοποίηση ήταν δικό σας έργο; Εκπλήσσομαι με το θράσος σας που οι ευθύνες της δικής σας κυβέρνησης σε αντίθεση με την αξιολόγηση της συλλογικής ζημιάς που επιβάλατε στην χώρα, το κόστος είναι μετρήσιμο και το χρεώνεστε εσείς και είναι πολλών δεκάδων δισεκατομμυρίων. Εκπλήσσομαι με το θράσος σας για τις ευθύνες της κυβέρνησης. Το κόστος που προκαλέσατε στον Ελληνα φορολογούμενο είναι μετρήσιμο και το χρεώνεστε εσείς και οι υπουργοί σας προσωπικά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *