ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΓΕΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ(ΦΩΤΟ)

Ήδη τοποθετήθηκαν οι κόκκινοι κύβοι από συνεργεία του δήμου που εργάζονται ακόμη και το βράδυ. Στη Θεσσαλονίκη για πρόβες η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Τα… γιορτινά της φοράει η πλατεία Αριστοτέλους, έτοιμη να γιορτάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Το Σάββατο έχει προγραμματιστεί το θεαματικό άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Θεσσαλονίκης και οι ετοιμασίες για το στήσιμο του διάκοσμου στην πλατεία είναι πυρετώδεις. 

Στόχος της διοίκησης είναι η πλατεία να γίνει πόλος έλξης και σημείο συνάθροισης, με στολισμό που θα παρακινεί πολίτες και επισκέπτες να βγάλουν γιορτινές φωτογραφίες, κάνοντας τη Θεσσαλονίκη να ταξιδέψει παντού, αλλά το βασικότερο, να βάλει το κοινό στο πνεύμα των ημερών.

Ο διάκοσμος θα είναι τύπου stage όπου θα ενσωματωθεί η φάτνη και το έλατο, ενώ το σκηνικό θα αποτελείται από κύβους, τρισδιάστατα καθρεφτένια δέντρα και φυσικά πολλά λαμπάκια και fairy lights.

Ήδη τοποθετήθηκαν οι κόκκινοι κύβοι από συνεργεία του δήμου που εργάζονται ακόμη και το βράδυ.

Τις πρόβες άρχισε και η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, που θα τραγουδήσει στην εκδήλωση του Σαββάτου. Μάλιστα, πριν τις πρόβες η αγαπημένη ερμηνεύτρια συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη χριστουγεννιάτικη πλατεία Αριστοτέλους: 

Αφήστε μια απάντηση