ΛΑΡΙΣΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΟΥΓΙΑ-ΟΠΑΔΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Λάρισα: Επεισόδια Κούγια-οπαδών μετά τον αποκλεισμό από Καλαμάτα

ΛΑΡΙΣΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΟΥΓΙΑ-ΟΠΑΔΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Οι οπαδοί των βυσσινί ήταν εξοργισμένοι από το γεγονός ότι η ομάδα του αποκλείστηκε πολύ νωρίς από τη συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου. Ένταση επικράτησε στο AEL FC Arena καθώς οι οπαδοί των βυσσινί εξοργίστηκαν μετά τον αποκλεισμό της ομάδας τους από τη συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου.
Η Λάρισα αν και επικράτησε με 1-0 επί της Καλαμάτας, λόγω της ήττας με 3-0 στη Μεσσηνία αποκλείστηκε.
Πριν το τέλος του αγώνα, υπήρξε ένταση στις κερκίδες μεταξύ οπαδών της ΑΕΛ και του ιδιοκτήτη της ομάδας, Αλέξη Κούγια. 04/12/2019, 22:52 ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΗΚΕΙ: ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΛΑΡΙΣΑ , ΚΑΛΑΜΑΤΑ , ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. 22:59 ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΝΝΗ (85-83) ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΠΑΟΚ 21:20 ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ (TAXIWAY): «ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΜΕΑ» 21:10 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΚΑΝΑΝΤΙ, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ 20:40 CHAMPIONS LEAGUE: ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΒΟΝΝΗΣ ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΕ Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ 20:21 ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ: «ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» 20:20 ΑΕΚ: ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΙΒΙΤΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ A+ A-

ΛΑΡΙΣΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΟΥΓΙΑ-ΟΠΑΔΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Οι οπαδοί των βυσσινί ήταν εξοργισμένοι από το γεγονός ότι η ομάδα του αποκλείστηκε πολύ νωρίς από τη συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου.

Σχόλιο