Τρία λεωφορεία έπαιρνε για να πάει στο σχολείο ο 12χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι

Τρία λεωφορεία έπαιρνε για να πάει στο σχολείο ο 12χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι – Newsbeast

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΩΣ “”

Θα σας το γράφω συνέχεια

Παρασκευη, 08 Νοεμβριου 2019, 13:25

που απάντηση δεν θα πάρω, γνωστό προπαγανδιστικό κόλπο αυτών που δεν είναι και τόσο ΚΑΘΑΡΟΙ και επιδιώκουν να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ (ΦΑΣΙΣΜΟΣ), ΟΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ,ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ,ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ήταν πρόσφυγες ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Η διαστρέβλωση και προπαγάνδα σας μόνο γέλιο προκαλεί.

Απαντηστε
1
0 Ρε παρε δρομο απο εδω

Πεμπτη, 07 Νοεμβριου 2019, 20:09

Κομμουνιστη της κακιας ωρας..βολεμενε..κομματοσκυλο..

Απαντηστε
1
0

Τέτοιες επιθέσεις καλλιεργούν το μίσος, το ρατσισμό και την ξενοφοβία. Δεν έχουν καμία σχέση με τη φιλοξενία και την αλληλεγγύη του τόπου μας. Οι γονείς και οι παππούδες μας ξέρουν από μετανάστευση και προσφυγιά. Τέτοιες ρατσιστικές φωνές και επιθέσεις έχουν σκοπό να κρύψουν τον πραγματικό ένοχο». Τονίζουν ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμία ανοχή σε φασιστικές επιθέσεις στα σχολεία και στις γειτονιές. Και αναφέρουν: «Κάποιοι προσπαθούν να σπείρουν το μίσος και το ρατσισμό. Να μας πείσουν ότι αυτοί οι συμμαθητές μας είναι εχθροί μας επειδή έχουν διαφορετικό χρώμα, διαφορετική γλώσσα και συνήθειες από εμάς. Δεν θα τους περάσει.

Εμείς ξέρουμε ότι έχουμε τις ίδιες αγωνίες και όνειρα με αυτά τα παιδιά. Οτι είμαστε από την ίδια μεριά. Οτι έχουμε απέναντί μας τους ίδιους εχθρούς. Τις κυβερνήσεις που μας στερούν το σχολείο που αξίζουμε, μας αφήνουν χωρίς καθηγητές και πετάνε για τα σχολεία μας ό,τι “ψίχουλο” περισσέψει. Αυτά τα παιδιά παλεύουν να επιβιώσουν, να κάνουν μια νέα αρχή, κόντρα σε όσους τούς καταστρέφουν τη ζωή. Ο αγώνας μας πρέπει να είναι κοινός με αυτά τα παιδιά. Δίνουμε το χέρι, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες, απομονώνουμε κάθε ρατσιστική φωνή. Μπαίνουμε μπροστά ώστε όλοι οι πρόσφυγες συμμαθητές μας να νιώσουν μέρος της μαθητικής κοινότητας, να κάνουν παρέες όπως και όλα τα παιδιά, να μοιραστούν τα όνειρα και τις αγωνίες τους με εμάς.
….https://gkagkarin.blogspot.com/2019/11/blog-post_61.html

Αφήστε μια απάντηση