Το πρώτο Land Rover Defender στην Ελλάδα (video)

Στην Αθήνα βρίσκεται με “σάρκα και οστά” το ολοκαίνουργιο Land Rover Defender, το οποίο πρόκεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία το επόμενο έτος.

To νέο Defender θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, που ονομάζονται 90, 110 και 130 και η τιμή εκκίνησής του είναι τα 82.900 ευρώ.

Έχει μόνιμη τετρακίνηση, με σύστημα Configureable Terrain Response (με λειτουργία Wade) και πίσω διαφορικό Active Locking (προαιρετικό) που το κάνουν νιώθει σαν στο σπίτι του ακόμα και στα πιο εχθρικά για οχήματα περιβάλλοντα. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι αυτόματο και έχει Twin-speed transfer box με σύστημα επιλογής τετρακίνησης ανάλογα με το έδαφος (Terrain Response). Στην ανάρτηση υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις ανάλογα την έκδοση. Έτσι το 90 θα έχει αμορτισέρ / ελατήρια, το 110 Air suspension και οι κορυφαίες εκδόσεις του 130 την ανάρτηση Adaptive Dynamic.

Οι επιλογές για τους βενζινοκινητήρες περιλαμβάνουν ένα τετρακύλινδρο 2.0-λίτρων 300 ίππων και ένα 6κύλινδρο υβριδικό mild 400 ίππων. Στους πετρελαιοκινητήρες το Defender εξοπλίζεται με ένα 2.0-λίτρων (με 200 είτε με 240 ίππους ) και με 3.0 λίτρων 300 HP.

Απολαύστε το στο βίντεό μας:

Αφήστε μια απάντηση