Ρικ Πιτίνο: Ολυμπιακός Παναθηναϊκός είναι μαφία και εγώ ο Αλ Πατσίνο! [video-pics]

Ο Ρικ Πιτίνο αστειευόμενος αναφέρθηκε στην ταινία “ο Νονός” και χαρακτήρισε μαφία την κόντρα των αιωνίων στην οποία αναγκάζεται να ξαναμπεί με την επιστροφή του στον πάγκο του Παναθηναϊκού

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης για την επέκταση του προγράμματος αθλητικών ακαδημιών του ΟΠΑΠ στο μπάσκετ με τίτλο “Τώρα σκοράρουμε και στο Μπάσκετ , που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Μαρκόπουλο Park, ήταν ο προπονητής του  Παναθηναϊκού και της Εθνική ομάδας,  Ρικ Πιτίνο. 

Ο Ρικ Πιτίνο αστειευόμενος είπε χαρακτηριστικά ότι όλα αυτά που γίνονται στο ελληνικό μπάσκετ, του θυμίζουν μια σκηνή από τον ” Νονό 3″. Ο Αλ Πατσίνο συνέχισε ο Πιτίνο σε αυτήν τη σκηνή είπε: “Μόλις βγήκα από την Μαφία και με φωνάζουν τώρα πίσω”.

“Νιώθω ο Αλ Πατσίνο αφού έφυγα από τη μαφία που είναι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και τώρα με φωνάζουν πίσω”. Ο Πιτίνο συμπλήρωσε ότι ο λόγος που γύρισε πίσω είναι όλος αυτός ο κόσμος και οι νέοι αθλητές.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε μια συνομιλία και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, με τον οποίο αντάλλαξε απόψεις για το μπάσκετ στη νεολαία αλλά και για τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα Μπάσκετ.

Το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ” αναπτύσσεται και επεκτείνεται πλέον και στις ερασιτεχνικές ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης.

Ο Σάκης Ρουβάς που είναι πάντα δίπλα στον νεανικό αθλητισμό ήταν επίσης εκεί, συστήθηκε με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, μίλησαν για το μπάσκετ, ενώ ο δημοφιλής καλλιτέχνης του αποκάλυψε ότι ίδιος ήταν αθλητής του επι κοντώ.

Το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» αντιμετωπίζει τον νεανικό αθλητισμό ολοκληρωμένα και πολύπλευρα με στόχο να αναβαθμίσει τα πρότυπα της αθλητικής εκπαίδευσης. Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί διεθνείς παίκτες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ αλλά και πρώην ποδοσφαιριστές όπως ο Τάσος Μητρόπουλος και Χριστόφ Βαζέχα.

Σχόλιο