Ολυμπιακός: Στην ΓΓΑ η Σουλούκου για ΠΑΟΚ – Ξάνθη

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός Λίνα Σουλούκου βρέθηκε στα γραφεία της ΓΓΑ, προκειμένου να καταθέσει στοιχεία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με τη φερόμενη ως υπόθεση συνιδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν μαζί με τη Λίνα Σουλούκου ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Αγραφιώτης και ο Δημήτρης Καρπετόπουλος, μέλος του νομικού τμήματος της ΠΑΕ.

Οι δηλώσεις της Γενικής Διευθύντριας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μετά την καταγγελία στην ΕΕΑ​:

«Έγινε καταγγελία ενώπιον της αρμόδιας ΕΕΑ για ευθεία παραβίαση των διατάξεων του αθλητικού νόμου. Ζητούμε από την επιτροπή να δει άμεσα το θέμα και ουσιαστικά γιατί το διακύβευμα είναι η ακεραιότητα του πρωταθλήματος, όχι μόνο του φετινού αλλά και του περσινού.

Ζητούμε τις άμεσες ενέργειές της και καλούμε όλες τις εθνικές και υπερεθνικές αρμόδιες αρχές να δουν το θέμα με σοβαρότητα. Η αλήθεια είναι ότι από την ΕΠΟ δεν έχουμε μεγάλες προσδοκίες γιατί το καλοκαίρι με τη στάση της και τις προτάσεις της για αφαίρεση της πολυϊδιοκτησίας και νομιμοποίησή της στους κανονισμούς, δεν προσδοκούμε ότι θα προβεί σε κάποιες ενέργειες.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της και θα αποτανθεί ενώπιον όλων των αρμοδίων αρχών για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Προβλέπονται μία σειρά από κινήσεις που είναι ήδη δρομολογημένες. Θα τις δείτε τις επόμενες μέρες.

Πιστεύω ότι ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ έχουν ήδη ενημερωθεί, γνωρίζουν και βλέπουν καθημερινά. Θεωρούμε ότι τα ζητήματα και του φετινού αγώνα ΠΑΟΚ – Ξάνθη και του περσινού πρέπει να μπουν στο μικροσκόπιο. Ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του.

Θα πρέπει και η ΕΕΑ και οι αρμόδιες αρχές κόντρα στη γραφειοκρατική λογική των αρχών να σκύψουν πάνω από το θέμα και να δώσουν απαντήσεις».

Πηγή: Sportime.gr

Σχόλιο