Κοκκαλίδης: «Με έβριζαν χυδαία οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για μια ερώτηση που δεν τους άρεσε»

Σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο Ξάνθη-Ολυμπιακός, με τον δημοσιογράφο Γιάννη Κοκκαλίδη να δέχεται χυδαίους χαρακτηρισμούς, με τον ίδιο να αναφέρεται με δηλώσεις του στο γεγονός αυτό.

Στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ξάνθη – Ολυμπιακός, διαδραματίστηκαν σκηνές με ύβρεις από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, έχοντας στόχο τον Ξανθιώτη δημοσιογράφο, Γιάννη Κοκκαλίδη, ο οποίος μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για το συγκεκριμένο περιστατικό.  

Εκτός των άλλων αποκάλυψε πως πριν την επίθεση του Κώστα Καραπαπά, δέχτηκε ύβρεις και από τον προπονητή τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έκανα μια ερώτηση στον προπονητή του Ολυμπιακού για την Ξάνθη και δεν τους άρεσε. Τον ρώτησα πώς είδε την Ξάνθη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού σηκώθηκε κι έφυγε και η συνέντευξη Τύπου διακόπηκε.

Στο διάστημα που μεσολάβησε ώσπου να έρθει ο προπονητής της Ξάνθης, μπούκαρε ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού και μου είπε χειρότερα, με έβρισε και είχε επιθετικές τάσεις εναντίον μου.

Μετά μπούκαρε ο Καραπαπάς και με έβρισε, μου είπε αυτά που καταγράφονται στο βίντεο που κυκλοφόρησε. Όσα μου είπε ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού δεν είναι καταγεγραμμένα σε βίντεο, διότι οι δημοσιογράφοι ήταν απροετοίμαστοι.

Και πέρσι μου έκαναν τα ίδια, δεν τους άρεσε η ερώτηση που έκανα στον προπονητή του Ολυμπιακού».

Πηγή: Metropolis 95,5 FM

Αφήστε μια απάντηση