Αναστασία Περράκη: Η σκληρή της απάντηση στην Άννα Μαρία

Η Άννα Μαρία του GNTM 2 φωτογραφήθηκε μαζί με το γνωστό μοντέλο Αναστασία Περράκη, αλλά η συνεργασία τους δεν πήγε καθόλου καλά.

Μια ιδιαίτερη φωτογράφιση και δοκιμασία είχαν τα κορίτσια του GNTM 2 το βράδυ της Τρίτης, αφού κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί με τρεις καλεσμένες: την Ειρήνη Καζαριάν, την Ελένη Ασημάκη και την Αναστασία Περράκη.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη, Άννα -Μαρία, φωτογραφήθηκε με την Αναστασία Περράκη, η οποία είναι μοντέλο με εμπειρία χρόνων, ωστόσο, η συνεργασία τους ναυάγησε και δημιούργησε εντάσεις.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια του ριάλιτι θέλησε να δοκιμάσει κάποιες συγκεκριμένες πόζες, τις οποίες η Αναστασία Περράκη αρνήθηκε να εκτελέσει, θεωρώντας πως δεν θα βγουν καλές στη φωτογράφιση. Επίσης η Περράκη έχασε πολύ χρόνο στο να μιλά με τον φωτογράφο και τους κριτές που ήταν εκεί μαζί τους, κάτι που ήταν εις βάρος της διαγωνιζόμενης.

Όταν ήρθε η ώρα της αποχώρησης, η Άννα Μαρία έθεσε το θέμα αυτό μπροστά στους κριτές, λέγοντας πως από τη στιγμή που η ίδια είναι η διαγωνιζόμενη και πρέπει να έχει μια καλή λήψη μέσα σε 5 λεπτά, τότε θα έπρεπε η Αναστασία Περράκη να βοηθήσει την ίδια και να ακολουθήσει τις οδηγίες της.

Η νεαρή έβαλε τα κλάματα από τον εκνευρισμό, ενώ περιέγραφε το περιστατικό. Η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να δικαιολογήσει την Αναστασία Περράκη, λέγοντας πως μπορεί να το έκανε λόγω της εμπειρίας της, ενώ η Άννα Μαρία απάντησε πως «δεν την ενδιαφέρει», κάνοντας έξαλλη την Καγιά.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Σκουλός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήραν το μέρος της διαγωνιζόμενης και την υπερασπίστηκαν, ενώ η Βίκυ Καγιά επέμεινε στην δική της άποψη και της είπε πως θα έπρεπε να διακόψει το σετ την ώρα της φωτογράφισης και να το πει εκείνη τη στιγμή.

«Δεν προσπάθησα να καθοδηγήσω καμία. Επειδή ακριβώς διαγωνίζονται ήθελα να με καθοδηγήσουν αυτές όπως ήθελαν. Για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις. Με την Ίλντα είχαμε καλύτερη χημεία. Η μόνη μου ένσταση σε αυτά που είπε η Άννα Μαρία είναι πως επειδή φορούσαμε ένα bomber που έκλεινε στη μέση, μου ζήτησε να γυρίσουμε στο πλάι, οπότε θεώρησα πως αυτό δεν θα λειτουργήσει και της το είπα. Από θέμα εμπειρίας το είπα. Ίσως ήταν λάθος μου εκείνη τη στιγμή. Ίσως θα έπρεπε να το κάνω και όχι να το πω»

Αφήστε μια απάντηση