Ξάνθη: «Οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ θα προβούν στις νόμιμες ενέργειες»

Την απάντησή της στο ρεπορτάζ του One που κάνει λόγο για σχέση της ακριτικής ΠΑΕ με τον ΠΑΟΚ, έδωσε με μια σύντομη ανακοίνωση η Ξάνθη.

Σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες ώστε να διαφυλάξουν το όνομά τους όσο και αυτό της Ξάνθης, θα προβούν Χρήστος Πανόπουλος και Πολυχρόνης Συγγελίδης, όπως ανακοίνωσε η ακριτική ΠΑΕ με αφορμή το ρεπορτάζ του One Channel.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη:

H τελευταία ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την Ξάνθη αναφέρει -κόντρα στο ρεπορτάζ του One- πως οι μετοχές της ανήκουν από τις 21 Μαρτίου στην εταιρία Insports IKE κατά 94,8%.

Η Ξάνθη προανήγγειλε κινήσεις ως απάντησή της στο ρεπορτάζ του One που κάνει λόγο για σχέση της ακριτικής ΠΑΕ με τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος και Πολυχρόνης Συγγελίδης, ξεκαθάρισαν -μάλιστα- πως θα προβούν στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες ώστε να διαφυλάξουν τόσο το όνομά τους όσο και αυτό της Ξάνθης.
Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού από το Μάρτιο του 2019, που αποτελεί μια ανεξάρτητη αρχή, οι μετοχές της Ξάνθης ανήκουν από τις 21 του συγκεκριμένου μήνα στην εταιρία Insports IKE κατά 94,8%. Μέτοχοι στην εν λόγω εταιρία είναι οι Χρήστος Πανόπουλος και Πολυχρόνης Συγγελίδης. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η απόφαση της ΕΕΑ και το σχετικό έγγραφο:
Η απόφαση της ΕΕΑ ήταν:
«8. Άδεια 69Α
α) ΠΑ Ε Α.Ο. ΞΑΝΘΗ
INSPORTS IKE    (94,38%)
ΧΟΡΗΓΕΙ».

Με αφορμή τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε σήμερα από το κανάλι One Channel και που αναφέρεται στους επιχειρηματίες κ. Χρήστο Πανόπουλο και κ. Πολυχρόνη Συγγελίδη “μεγαλομετόχους”, ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ, οι τελευταίοι θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουν το όνομά τους όπως κι αυτό των εταιρειών τους

Σχόλιο