Με μόλις 35 συμμετοχές το φετινό Ράλι Παλάδιο

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ Ή ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ

Με το 40ο Ράλι Παλάδιο να κλείνει παραδοσιακά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ασφάλτου, 35 (μόλις) πληρώματα ετοιμάζονται για το αγωνιστικό ραντεβού του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου στη Νέα Πέραμο Μεγάρων.

Ο 6ος και τελικός γύρος του θεσμού, προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ασφάλτου καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ιστορικών Αυτοκινήτων, ενώ τα 35 πληρώματα που θα συμμετάσχουν στον αγώνα διακρίνονται για την ποιότητα τους, με τις μάχες για τη νίκη, τόσο σε επίπεδο Γενικής Κατάταξης, όσο και για τις επιμέρους Κατηγορίες να προβλέπονται συναρπαστικές.

Στην φετινή του μορφή ο αγώνας περιλαμβάνει την ειδική διαδρομή «Μέγαρα – Άγιος Ιωάννης» μήκους 8,63 χιλιομέτρων, την ειδική διαδρομή «Αλεποχώρι» μήκους 4,55 χιλιομέτρων, και την ειδική διαδρομή «Ψάθα» μήκους 7,40 χιλιομέτρων, με τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα του να είναι 61.74.

Για μία ακόμη χρονιά η Νέα Περάμος θα φιλοξενήσει την εκκίνηση και τον τερματισμό του αγώνα, ενώ η απονομή στους νικητές θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου το βράδυ του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου. Παράλληλα στη Νέα Πέραμο θα βρίσκεται και ο χώρος του Service Park.

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στο «MrKTEO» στη γέφυρα του Ασπροπύργου.

Το 40ο Ράλι Παλάδιο, τελεί υπό την αιγίδα των Δήμων Μεγαρέων – Μάνδρας Ειδυλλίας και την υποστήριξη της Κοινότητας Νέας Περάμου.

– Διανομή εντύπων και αριθμών συμμετοχής: Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, ώρα 18:00-20:00 στο “MrKTEO”, Γέφυρα Ασπροπύργου.

– Διοικητικός & Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος και έλεγχος / σφράγιση των turbo: Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, ώρα 18:00-20:00 στο  “MrKTEO”, Γέφυρα Ασπροπύργου.

– 1η Συνεδρίαση Αγωνοδικών: Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, ώρα 20:30 ΚΤΕΟ Ασπροπύργου.

– Δημοσίευση πίνακα εκκινούντων / ωράρια εκκίνησης: Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, ώρα 21:00 ΚΤΕΟ Ασπροπύργου.

– Λήξη Αναγνωρίσεων: Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, ώρα 17:09 (Δύση Ηλίου).

Εκκίνηση αγώνα: Σάββατο 23 Νοεμβρίου, ώρα 11:00 Λιμάνι Νέας Περάμου Μεγάρων.

– Τερματισμός αγώνα: Σάββατο 23 Νοεμβρίου, ώρα 20:12 Λιμάνι Νέας Περάμου Μεγάρων.

– Απονομή Επάθλων: Σάββατο 23 Νοεμβρίου, ώρα 22:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου.

Νίκος Τσάδαρης

Αφήστε μια απάντηση