Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σήμερα για το Στρατόπεδο Παύλου Μελά κατά τη διάρκεια της Κατοχής

Eνημερωτική ημερίδα, διοργανώνεται σήμερα, Τρίτη 19 Νοεμβρίου, από το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Παύλου Μελά, στο πλαίσιο της παρουσίασης του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μνήμη, Μνημεία, Ανάμνηση: Συζητάμε με τα παιδιά ιστορίες από το Στρατόπεδο Παύλου Μελά κατά τη διάρκεια της Κατοχής».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί 12.30 – 14.00, στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, στην οδό Λαγκαδά 221, στη Σταυρούπολη.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές (Στράτος Δορδανάς, Νίκος Βαλασιάδης, Βασιλική Παπαγεωργίου, Σπύρος Λαζαρίδης, Σταυρούλα Μαυρογένη) θα αναφερθούν στο Στρατόπεδο Παύλου Μελά, μέρος της ιστορίας της πόλης μας, που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, αλλά και αργότερα, κατά την περίοδο του εμφυλίου.

Υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η Σταυρούλα Μαυρογένη, και αναπτύσσεται σε δύο σκέλη και σε δύο προτεινόμενες δράσεις.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης σας καλούν να παρακολουθήσετε την ημερίδα, η οποία απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες.

Αφήστε μια απάντηση