Απροσπέλαστο το κέντρο της Θεσσαλονίκης για τις πορείες του Πολυτεχνείου

Απροσπέλαστο  θα είναι το κέντρο της Θεσσαλονίκης,  λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί  αλλά και των αυστηρών αστυνομικών μέτρων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Στις 17:00 το απόγευμα, στο Πολυτεχνείο, θα συγκεντρωθούν μέλη του ΠΑΜΕ και άλλοι φορείς.Στις 17:30 το απόγευμα, στο ίδιο σημείο, θα συγκεντρωθούν φοιτητικοί σύλλογοι, εξωκοινοβουλευτική αριστερά και άλλοι φορείς. Μετά τις διαμαρτυρίες θα ακολουθήσουν πορείες στο κέντρο της πόλης.

Σταδιακά και ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων, το κέντρο της πόλης θα αποκλειστεί και δεν θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές και στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ.

Σήμερα μέχρι τη λήξη των σχετικών εκδηλώσεων,δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση στις παρακάτω οδούς:-Εγνατία, στο τμήμα της από οδό Δωδεκανήσου μέχρι την οδό Εθν. Αμύνης.-Αγ.Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Λάζου Εξάρχου μέχρι την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου και στο τμήμα της από την οδό Προξένων μέχρι την Στεφ. Δραγούμη.-Εθν.Αμύνης, στο τμήμα της από την πλατεία Σιντριβανίου μέχρι την πλατεία Λευκού Πύργου.- Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από την οδό Αγ.Δημητρίου μέχρι την οδό Γ. Λαμπράκη.- Καρ. Ντήλ, στο τμήμα της από την οδό Τσιμισκή μέχρι την οδό Βασ.Ηρακλείου.- Βασ. Ηρακλείου, στο τμήμα της από την Πλατεία Αριστοτέλους μέχρι την οδό Καρ.Ντήλ.- Κ. Καραμανλή, στο τμήμα της από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι Καυτανζόγλου.- Ελ. Βενιζέλου, στο τμήμα της από την οδό Τσιμισκή μέχρι την οδό Ερμού.- Ολυμπιάδος, στο τμήμα της από την οδό Ελένης Ζωγράφου μέχρι την οδό Κασσάνδρου.

Αφήστε μια απάντηση