Απίστευτος Πολάκης κατά Αδ. Γεωργιάδη: Έλα να μας βγάλεις από την αίθουσα αν έχεις άντερα-Η απάντηση του υπουργού

Απίστευτος Πολάκης κατά Αδ. Γεωργιάδη: Έλα να μας βγάλεις από την αίθουσα αν έχεις άντερα-Η απάντηση του υπουργού

Παύλος Πολάκης

Με απίστευτους χαρακτηρισμούς επιτέθηκε στον υπουργό Ανάπτυξης, Αδωνη Γεωργιάδη, ο Παύλος Πολάκης, για την προανακριτική της Novartis, προκαλώντας τον να βγάλει τον ίδιο και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο από την αίθουσα.

Στην ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Γεωργιάδη! Ελα να μας βγάλεις από την αίθουσα εσύ, αν έχεις άντερα! Αντε, ορφανό του Παττακού και υποτακτικέ του Φρουζή, που θα τολμήσεις εσύ σκουπίδι της ανθρώπινης ιστορίας να μας χαρακτηρίσεις… Ουστ!», έγραψε στον λογαριασμό του ο πρώην υπουργός Υγείας.

Η απάντηση Γεωργιάδη στον Πολάκη

Απαντώντας, μέσω social media και εκείνος, στον Παύλο Πολάκη, ο Αδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι με την αντίδρασή του ο πρώην υπουργός επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του περί αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς που τους εξομοιώνει με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Όταν είπα χθες ότι η αντικοινοβουλευτική τους συμπεριφορά, τους εξομοιώνει με τον Κασιδιάρη ο οποίος έλεγε ακριβώς τα ίδια, έπεσαν οι δημοσιογράφοι να με φάνε. Το βράδυ ο κ. Πολάκης έσπευσε με μία «καλαίσθητη» και «ήρεμη» ανάρτηση του να αποδείξει απλώς τους ισχυρισμούς μου… pic.twitter.com/EnGIuNrqIK

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 9, 2019

Σχόλιο