Μέγκαν Μαρκλ: Κανείς δε με ρώτησε αν είμαι εντάξει

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ Ή ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ

Τώρα, η Μεγκαν Μαρκλ σε μία σπάνια δημόσια εξομολόγηση μιλά για τον τελευταίο έναν χρόνο και παραδέχεται πως για εκείνη ήταν πολύ δύσκολος, ενώ σχεδόν δακρυσμένη μπροστά στην κάμερα εξομολογείται πως κανείς δεν την έχει ρωτήσει αν είναι εντάξει. Η δούκισσα του Σάσεξ σε ντοκιμαντέρ του ITV, μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσπάθειά της να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της, για την προσωπική της ζωή που είναι μονίμως στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την τελευταία χρόνια, καθώς έγινε και μητέρα.

«Κοιτάξτε, όπως κάθε γυναίκα, ειδικά όταν διανύει μία εγκυμοσύνη, είναι αληθινά ευάλωτη. Έτσι και εγώ ήρθα αντιμέτωπη με μία πρόκληση, ειδικά όταν είχα τον νεογέννητο γιο μου, ξέρετε. Προσπαθείς να ανταποκριθείς στον ρόλο της νέας μαμάς και της νιόπαντρης γυναίκας», δήλωσε.

Και πρόσθεσε απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο: «Και σας ευχαριστώ που ρωτάτε αν είμαι καλά γιατί δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μου έχουν κάνει αυτή την ερώτηση. Αυτό που ζω είναι πολύ αληθινό πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας».

Ο δημοσιογράφος τότε της είπε: «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η απάντηση είναι “όχι και τόσο καλά” και ότι κάνετε μία αληθινή προσπάθεια;». «Ναι», απάντησε εκείνη.

Σχόλιο