Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού: «Το DNA ήταν του Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση με τα στοιχεία να δείχνουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ως… ένοχο!

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού του Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθαν στην επιφάνεια από την εφημερίδα «SUN», η οποία υποστηρίζει ότι το DNA που ελήφθη από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο φέρεται να βίασε ο Κριστιάνο μια κοπέλα πριν από 10 χρόνια, ταιριάζει απόλυτα με αυτό του Πορτογάλου.

Η αστυνομία είχε κλείσει την υπόθεση μη έχοντας βρει πειστικά αποδεικτικά στοιχεία για να προχωρήσει στην προσαγωγή του Κριστιάνο και επιπλέον όταν είχε γίνει το περιστατικό η Κάθριν Μαγιόργκα είχε δεχθεί χρηματικό ποσό ώστε να μη μιλήσει.

Το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας αναφέρει πως μερικά e-mail διέφυγαν από την αστυνομία του Λας Βέγκας και μέσα σε αυτά αποδεικνύεται η ταυτοποίηση του γενετικού υλικού του Πορτογάλου.

Αυτή είναι η 34χρονη Αμερικανίδα, Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία μέχρι σήμερα αναφερόταν ως «Δεσποινίς C.» και ο κατηγορούμενος ως βιαστής «Κύριος C.».

Όπως κατήγγειλε η Μαγιόργκα, ο Ρονάλντο φέρεται να εξαγόρασε τη σιωπή της έναντι 375.000 δολαρίων, ωστόσο η 34χρονη αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά δημοσίως σχετικά με την εφιαλτική εκείνη νύχτα που έζησε, δίνοντας τη δική της εκδοχή των γεγονότων.

Όπως ισχυρίζεται η Αμερικανίδα, ο Ρονάλντο αφού τη βίασε παρά φύσιν, στη συνέχεια τη ρώτησε αν πόνεσε!

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Ανατροπή! Αυτοί θα πάρουν τον «μποναμά» τα Χριστούγεννα

Συντάξεις: Πόσο ανεβαίνουν αναδρομικά – Αυτά είναι τα νέα ποσά (Αναλυτικοί πίνακες)

Σχόλιο