Πουλάει… τρελίτσα ο Τραμπ! Επιλογές… τηλεπαιχνιδιού ενώ βρέφη σκοτώνονται!

Πουλάει… τρελίτσα ο Τραμπ! Επιλογές… τηλεπαιχνιδιού ενώ βρέφη σκοτώνονται!

Παγκόσμια οργή προκαλεί ο Ντόναλντ Τραμπ που… παραθέτει τις διαθέσιμες επιλογές για λύση στην Συρία ενώ εκείνος άνοιξε την πόρτα στον Ερντογάν και άμαχος πληθυσμός σκοτώνεται!

Νέο «χτύπημα» του Τραμπ στο Twitter που δείχνει να ζει στον κόσμο του!

Νωρίτερα, ως άλλη… Μητέρα Τερέζα δήλωνε πως δεν θέλει τους πολέμους, «ξεχνώντας» (;) ήδη πως εκείνος είναι που έδωσε το «πράσινο φως» στον Ερντογάν για να «μπουκάρει» στην Συρία.

Κι ενώ ήδη οι εικόνες με το νεκρό βρέφος «παγώνουν» τον κόσμο, ο Πλανητάρχης επανέρχεται με… αμπελοφιλοσοφίες στο Twitter.

Γράφει συγκεκριμένα ο Τραμπ:

Έχουμε μία από τις τρεις επιλογές: Να στείλουμε χιλιάδες στρατιώτες και να νικήσουμε με πόλεμο, να χτυπήσουμε την Τουρκία πολύ σκληρά με οικονομικά μέσα και κυρώσεις, ή να μεσολαβήσουμε για μια συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και Κούρδων«!

Όχι μόνο επιχαίρει, αλλά… δίνει και διαθέσιμες επιλογές ΤΩΡΑ που ο πόλεμος ξεκίνησε και άμαχοι στκοτώνονται….

….We have one of three choices: Send in thousands of troops and win Militarily, hit Turkey very hard Financially and with Sanctions, or mediate a deal between Turkey and the Kurds!— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 10, 2019

Νικήσαμε 100% τον ISIS και πλέον δεν έχουμε καθόλου στρατεύματα στην περιοχή στην οποία επιτίθεται η Τουρκία, στην Συρία. Κάναμε την δουλειά μας τέλεια! Τώρα η Τουρκία επιτίθεται στους Κούρδους, με τους οποίους πολεμούν εδώ και 200 χρόνια…

Αφήστε μια απάντηση